sunnuntai 15. toukokuuta 2011

hair stuff

Ajattelin nyt tehä tälläsen esittelyn hiustuotteista mitä mä käytän.

sunsilkin deeply brunette
Toi on niinkun sellanen ns. hiuksiin jätettävä hoitovoide ruskeille hiuksille. Makso joskus saiturinpörssissä vaan 50centtiä ja tota kun käyttää niin hiusväri ei haalistu niin nopeasti, eli ei tarvitse värjätä hiuksia niin usein.

Schwarzkopf latvasuoja
korjaa hiusrakennetta ja ennaltaehkäisee latvojen haaroittumista. Voi ostaa vain kampaamoista. Melko hintava mutta tehokas!

Lorealin hiusvaha
päädyin tohon lorealin vahaan siks kun se ei saa hiuksia näyttää rasvasilta vaikka tota käyttäiskin vähän enemmän. Ja tuoksuu vieläpä tosi hyvältä!

nivean muotoiluneste föönaukseen.
En oo ikinä tota itse föönauksessa käyttäny kun en hiuksiani ikinä föönaile, syystä että en oo koskaan saanu aikaseks hankkia föönii :D Mutta toi toimii kyllä hyvin ihan vaan kuiviinkin hiuksiin suihkutettaessa. Pari suihkausta vaan niin hiukset näyttää jo selvästi tuuheemmilta. Suosittelen!

XZ hoitosuihke
Kosteuttaa hiukset helposti ja nopeasti, vähentää hiusten sähköisyyttä ja antaa hiuksille kiiltoa. Tätä tulee käytettyä ihan päivittäin aina hiusten harjauksen yhteydessä. Tuoksuu suklaalle ja vaniljalle, nam!

Hiuslakkaa en viittynyt tähän kuvata kun se on joku halpis jota käytän nyt väliaikaistesti ennen kun ostan paremman. Ihan vaan kaikille tiedoksi että X-tra hiuslakkaa ei kannata mennä ostamaan koska se ensinnäkin haisee lievästi sanottuna pahalta.

PS. kel on tänään nimipäivä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti