torstai 30. kesäkuuta 2011

New stuff

Mun jalat on lievästi sanottuna kipeät. Kävelin kaupungilla suunnilleen kolme tuntia. Ekaks shoppailin yksin ja sit kävin viel blues-kadulla porukoiden kaa. Jos joku ei ole koskaan kuullut blues-kadusta niin se on sellainen "tapahtuma" joka on joka kesä järvenpäässä. Janne katu tulee täyteen erilaisia kojuja missä myydään esim. koruja, vaatteita, karkkia, ruokaa ja kaikkea mahdollista. Tänään siellä oli joku bändikin esiintymässä. Kuunneltiin sitäkin vähän aikaa ja oli ihan hyvä :)

kuvassa näkyvät liila toppi ja kukallinen meikkipussukka on itse tekemiäni. Blues kadulta ostamat metri lakutkin piti laittaa kuvaan mukaan :D.

kynsikoristeita. Vasemman puoleiset ostin tiimarin alennuspöydästä eurolla, ja ne ei taida olla edes mitään kynsiin liittyviä juttuja, vaan jotain askartelu kimalle hommeleita. Mutta kai niitä voi kynsiinkin laittaa... Oikean puoleiset lähti mukaan saiturinpörssistä kahdella eurolla.

Seppälästä kynsilakka 3.93 e Toi on jotenkin niin söpön värinen niin en vaan voinu jättää sitä sinne hyllyyn enään kun ton käteeni sain. Shoppailuaddikti(ko) ?

turbaani. Vihdoinkin sain ton ostettua! Oon himoinnu tollasta jo kuukauden mut ikinä ei oo tullu sopivaa (tai sopivan hintasta) vastaan. Toi löyty seppälästä mukavalla 60% alennus lapulla varustettuna. Hintaa taisi sitten kertyä vaivaiset 2-3 euroa.

Oli muuten ehkä hieman ällöttävää kun olin syömässä ulkona kebabbia ranskalaisilla, niin ihan kaikessa rauhassa siinä ruokaani mutustelin kun yhtäkkiä lokki paskoo suoraan sen mun lautasen viereen. Sillä hetkellä jos mulla ois sattunu olemaan joku murha väline mukanani niin se lokki ei varmaan ois enään hengissä. Onneksi olin kerennyt syödä siitä jo reilusti yli puolet koska sen jälkeen ruokahaluni katosi jonnekkin taivaan tuuliin ja ruoka lensi lähimpään roskikseen.

ps. muistakaa muuten kaikki laittaa sitä aurinko rasvaa ! Koska jos lehtiä on uskominen niin otsoni kerros on nyt ohuimmillaan viiteentoista vuoteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti