tiistai 19. heinäkuuta 2011

viron reissu

Oltiin Japin ja sen vanhempien kaa perjantai- lauantai välisen yön laivalla ja aamulla mentiin shoppailemaan viroon :) Tää oli varmaan eka kerta kun en oikeesti löytäny virosta yhtään mitään. Yleensä oon tullu sielt montaa kauppakassia kantaen. Onneks laivalta löyty hyviä tuliaisia. Japi löys Tallinnasta arskat ja t-paidan jos lukee " älä koske sähkömiheen kun olet märkä" :D Laivalta se osti hienon kellon.
Tax free myymälästä tuli ostettua taas liikaa karkkia niinkuin yleensä..


Nuuskamuikkunen.

Kävipä meil sit niinki hyvä tuuri et voitettiin 6e panoksel pelikoneest reilu 50e. Tota ennen suurin summa minkä oon pelikoneest voittanut on ehk jotai vajaa 10e. Onneks mul on sen verran iso lompakko et 25e mahtu kolikkoina sinne, ettei tarvinnut tunkea niitä mihinkään laukun sivutaskuun.

Japi salakuvas mua.

Kun lähettiin perjantai iltana suomesta, niin siellä näytti tältä:

Harmaata ja sateista

virossa sen sijaan näytti tältä :


Just sopiva ilma. Ei liian kuuma eikä liian kylmä :)Tallinnaan oltiin lauantaiksi luvattu sadetta ja kylmää ilmaa mutta meidän onneksi säätiedotukset oli jälleen kerran väärässä.
Käytiin jossain tollasessa näköala paikassa joka tuntu siltä et se sortuu minä hetkenä hyvänsä. Tai sit mul on vaan korkeenpaikan kammo (tai liian hyvä mielikuvitus) koska kävelin kokoajan siinä ihan seinän vieressä :D

Oli siis taas kaikinpuolin ihan mukavaja onnistunut viron reissu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti