keskiviikko 3. elokuuta 2011

Uus Nomination pala

En oo tänään kerenny paljon himas olemaan. Aamulla hain ton pyörän anttilasta ja kuskasin sen junalla jamppaan, sit lähin siitä tunnin pääst kaupungille jos olin Millan, Tuulin ja Janikan kaa. Sit käytiin heses ja tultiin jamppaan jossa myös Suvi liitty seurueeseen ja sit lähettiin yhteen puistoon istuskelemaan :-D Ei jaksettu siel kovin kauaa olla kun tuli niin kuuma ja jano niin sit mentiin Tuulille kattomaan mailmojen sota leffaa.. Vois ehk kuvitella et tytöt ei ehkä ensimmäiseks alkais tollasta leffaa kattoo mut se on joka kerta niin hyvä :D!


Ostin eilen anttilan reissulta uuden Nomination palan siitä koruliikkeestä mikä on ihan siinä anttilan vieressä. Se ei kai ollu aito Nomination vaan joku ihme puzzle tai tollanen. Hintakin oli aika edullinen kun siellä oli jotkut alennukset. Ei maksanu ku 12e. Nyt mulla on tossa korussa jo 6 palaa :)

Se uus pala on toi oikean puoleisin.

Nappasimpas tost ryökäleestäkin pari kuvaa ku se kerranki onnistu näyttämään söpöltä.

Pelästyin äsken puolkuoliaaks ku toi yhtäkkiä alko nuolemaan mun kättä. Mitä se ei siis yleensä tee. Luulin eka et mun kädel kävelee joku kauhee ötökkä tai jotain muuta vastaavaa :-D

3 kommenttia:

  1. edustavia kuvia oot musta pistäny...

    VastaaPoista
  2. Joo kannattaa ostaa jotain jäljitelmäpaloja. Arvaa kattaako takuu, jos yhteensopivuudessa on ongelmia aitoon koruun?

    VastaaPoista