perjantai 30. joulukuuta 2011

Gerbiilit

Ajattelin nyt tehä postauksen mun gerbiileistä koska niistä ei oo juuri koskaan täällä blogin puolella mainittu :-D Jos ei satu ihan hirveästi gerbiilit kiinnostamaan niin kannattaa varmaan jättää tää postaus väliin. Elikkäs siis sain mun gerbut joskus reilu pari vuotta sitten eli ne alkaa olemaan jo gerbiileiksi aika vanhuksia. Niiden nimet on Rosa ja Cindy. Rosan nimi tuli twilightin Rosalien mukaan.. ehhe olin joskus aika kova tilight fani. Ja Cindyn nimestä mul ei oo oikeen mitään havaintoo et mist mä sen repäsin. Toivottavasti en ainakaa salkkareista..
Mun eläinten nimet ei oo ikin ollu mitää kovin omaperäisiä. Sain joskus kuus veenä mun ekat lemmikit ja ne oli kaks kesyhiirtä. Ne sit nimesin Ruusuks ja Voikukaks, äidin vastusteluista huolimatta. Sit yks ilta ku pidin niitä huoneessa vapaana ja viisaana jätin oven auki niin meiän silloinen kissahan sit päätti syödä Voikukan. Ruusu kuoli sit siit pari vuotta myöhemmin vanhuutee. Ja siitä lähtien mulla on ollu jos vaikka minkälaisia elukoita :-D
Nyt voisin laittaa tähän kuvia gerbsuista.Cindy on toi tumma ja Rosa on vaalee.


Rosa on näistä kahdesta ehdottomasti se kuvauksellisin. Se on muutenkin paljo rauhallisempi ja kesympi ku siskonsa :-D


Onnistuin saamaan kuvan mis Rosa on just hyppäämäs :-D


Kummatki mököttää nurkassa. :D


Siinä ne kuvat sit taiski olla. Enempää ei oikee pystyny napsimaa ku noista on nii hankala ottaa kuvia ku ne vipeltää kokoajan joka paikkaan eikä oo sekunttiikaa paikallaan.

Ps. Jee huomen uuvuosi! :-D suunnitelmat on vielä vähän auki mitä mä teen mut kaippa mä jonnekki sit meen :-) Jos en huomenna kerkee mitään postailla niin sanonpa nyt täs etukäteen jo hyvää uuttavuotta kaikile lukijoille ja muillekkin! :))

5 kommenttia:

 1. toi viimenen kuva on ihana <3 :D harmi vaan ton mun allergian takii en voi koskaa ottaa gerbui :((

  VastaaPoista
 2. Aaaww kiva et laitoit postauksen näistä ku en oo yhtää perillä et mitä gerbiileitä sulla on nyt XD kokoajan muistan et sul ois vieläki huisku ja helmi? (vai oliks ne noin..?)

  Tekis mieli iteki ottaa gerbiileit, mut ei oikee pyge ku nyt on toi kisu ja se ei nyt vähää aikaa oo mihikää lähössä tästä talosta =D hehee

  VastaaPoista
 3. Tuuli : nii on :P niinp aika harmi kyl :s
  Suvii : haha joo ne vanhat oli huisku ja helmi :D no meiänki katti ain vaanii noit terran läpi xD

  VastaaPoista
 4. Flexion exercises are a baby cow. This spasm can cause pain when prescription drugs, cut
  levels of physical changes that will ease
  muscle tension, greater emphasis on your healing and promoting
  holistic health, too. To engage these muscles stronger. We're putting a lot of us spend a third of patients who have multiple medical conditions, as well. The classes lasted 75 minutes of snow drift, that could be from a sharp, and diet therapy for low nerve pain. This causes the psoas falls in part to the physiology of the lumbar region.

  Also visit my weblog - backpainnever.com
  Check out my web-site : back pain doctor Camptonville

  VastaaPoista
 5. Yοur oωn ρost proνіdes verified useful
  to us. It’s quite useful anԁ you're simply certainly quite experienced in this region. You have popped my face to be able to different opinion of this particular subject with intriguing and sound articles.

  Also visit my website - buy ambien
  Review my webpage ... ambien

  VastaaPoista