perjantai 16. joulukuuta 2011

juhlameikki


Tolta siis näyttää mun perus bile/juhlameikki. Arkimeikistähän toi ei ihan hirveesti eroo, mitänyt luomivärit on vähän tummemmat ja ripsarii useampi kerros. Kuten kuvista voi ehkä päätellä ni hiukset ei oo vielä juhla kondiksessa :-D Tänään ois taas tarkoitus mennä vähän juhlimaan kavereiden kaa. Milla järkkää sen kotona pikkujoulut ja oon jo ostanu vaaleenpunasen karvareunuksisen tonttulakinkin : D! Toivottavasti vaan muistan ottaa sen sit mukaan...


En kerennyt mitenkään numeroimaan noita meikkejä et mis järjestykses ne laitan ku alkaa täs pikkuhiljaa olla vähän kiire, ja en oo vielä hiuksiakaan laittanut, saatika sitten ettinyt sopivia vaatteita.
1. Ekaksi levitän koko pärställe tota lumenen syväkosteuttavaa voidetta. Annan sen vaikuttaa 5-15 minuuttia.
2. Sitten levitän Maybellinen mousse meikki voidetta. En ikinä laita tota kauhean paksua kerrosta (paitsi silmäpussien kohdalle) koska ei oo finnejä mitä tarvis juuri peitellä. Joskus teini vuosina piti laittaa tota paljon ja myös peitepuikkoa. Toi on mun luotto meikkivoide koska se levittyy iholle niin tasaisesti ja jättää siihen kauniin pinnan.
3. Sitten on puuterin vuoro, toi oli muistaakseni joku Rimmelin puuteri. Ihan kohtuu hyvä vaikken yleensä Rimmelin meikkejä suosikkaan. Levitän tota kanssa koko naamalle ja häivytän vielä leuan alapuolelle ettei jää "pissis" rajoja.
4. Sitten levitän siveltimellä poskiin Wet'n Wildin aurinkopuuteria. Toi on talvisin tosi mainio keksintö koska ainakin mä oon aina talvisin ku joku kalkkilaivan kapteeni..
5.Sitten tulee kulmien vuoro. Toi on joku h&m:n halpis kulmakynä mut ihan yhtä hyvä se on ku kaikki muutkin mitä mulla on ollut. Ja tos on plussana toi harja osa. Alotan levittämään tota tosta kulmakarvojen ns. paksuimmasta kohdasta ja siitä siirryn sitten hiljalleen tonne kulmien "kärkeen".
6.  Sitten alan tekemään silmämeikkiä. Aluksi levitän koko liikkuvalle luomelle hopeista lumenen luomiväriä ja silmäluomien kulmaan laitan tummempaa h&m:n mustaa luomiväriä tosta isosta paletista.
7. lopuksi vielä taivutan ripset ja laitan ripsaria niihin useamman kerroksen. Ostin ton Maybelinen ripsarin eilen Emotionista ja toi on kyl tosi hyvä ! (:

Yleensä laitan kans eyelineriä mut nyt aattelin et ne kummiski levii ku tuol on tollanen kauhee myräkkä.

Hauskaa viikonloppua kaikille ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti