keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Samuel

Lauantaina oli pikkumiehen ristiäiset Helsingissä ja huristeltiin sinne Japin kanssa autolla ja haettiin matkalla vielä mun veli ja siskokin kyytiin. Ristiäisissä meni kaikenkaikkiaan yli neljä tuntia ja tuli kyllä syötyä vaikka kuinka paljon kun siellä oli jos vaikka minkälaisia kakkuja ja herkkuja tarjolla. Ristiäisten jälkeen oli tarkoitus mennä vielä japanilaiseen ravintolaan syömään mutta oltiin molemmat niin ähkyssä herkuista että lähdettiin ajamaan takaisin Järvenpäähän.Mun sisko oli taas tehnyt jotain repäsevää ja tälläkertaa hänellä oli pinkit hiukset :D Mutta hyvin ne kyllä sopii!


Mun onnekseni noi juustosarvet onnistui täydellisesti ♥ välillä niistä tulee liian tummia tai kuivia mutta nyt oli just buenoja! Alemmasta kuvasta (kuten otsikostakin) näkee minkä nimen poika sai. Eli hänestä tuli Samuel ja toiseksi nimeksi tuli Ulrik :)

 
Sain jopa yhden onnistuneen kuvan missä Samuel näkyy. Vaikkakin hän kyllä vetelee ahkerasti sikeitä kuvassa :D Olisi pitänyt ottaa videokuvaa siitä itse kastamisesta kun Samuelin ilme oli aika järkyttynyt kun yhtäkkiä vettä vaan valuu päähän :D
 
Mun pitää pyytää mun siskolta josko sillä olisi kamerassa jotain kivoja kuvia ristiäisistä ja Samuelista niin voisin niitä tänne sitten laittaa vielä muutaman lisää kun nyt ei tosiaan ollut hirveästi kuvia.

4 kommenttia:

  1. Onpas hyvännäköisiä kakkuja siellä ja sinä kauniina, tuo mekko on tosi nätti! :)

    VastaaPoista
  2. Jos sulla ja sun siskolla olis samanväriset hiukset, ei teitä erottais toisistaan :D

    VastaaPoista