keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Linkkaa blogisi Top 5 !

Nyt sain vihdoin selattua läpi nuo kaikki teidän lähettämät blogit! Pakko sanoa että oli kyllä tosi kivoja blogeja ja suosikkien valinta ei ollut kovin helppoa! Mutta pidemmittä puheitta, tässä olisi viisi mun lempparia ja ne ei ole siis missään paremmuus järjestyksessä.
 
 
 
Tiian blogissa tykästyin etenkin sen simppeliin ja yksinkertaiseen ulkoasuun. Mikään ei pistänyt häiritsevästi silmään ja kaikki oli huolellisesti mietitty paikoillensa. Itse sisältö oli tosi monipuolista ja Tiian blogista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Valintaan saattoi myös hieman vaikuttaa Tiian söpöäkin söpömpi Nasu hauva ♥
 
 
 
Mä tunnetusti rakastan vaaleita ja esteettisiä kuvia ja niitä Hennan blogissa kyllä riitti. Hennalla on myös hyvin samankaltainen sisustus ja pukeutumis maku kuin mulla. Blogista löytyi myös paljon herkullisia ruokakuvia jota selatessa alkoi vatsa väkisinkin kurnimaan.
 
 
 
Mariannen blogista löytyy mukavasti vähän kaikkea. Muotia, ruokakuvia, kosmetiikkaa, lifestyleä, ostoksia jne. Ensimmäisenä kun selaa Mariannen blogia niin ainakin itse ajattelin että toi mimmi osaa kyllä tosi hyvin yhdistää vähän sporttisemman ja klassisemman tyylin yhteen.
 
 
 
Julian blogia olenkin itseasiassa jo lueskellut jonkin aikaa. Blogi on ulkoasua myöten niin ihanan tyttömäinen että siihen jää heti koukkuun! Yleiskuva blogista näyttääkin aika vaaleanpuna painotteiselta ♥ Plussana vielä mielenkiintoiset postausaiheet kuten mm. erilaiset vinkit bloggaamiseen ja kuvien muokkaukseen!
 
 
 
Amanda Josefiinan blogista heti ensimmäiseksi pisti silmään todella hyvälaatuiset kuvat joiden ottamiseen oli selvästi käytetty aikaa ja vaivaa. Tykkäsin myös ihan älyttömästi blogin ulkoasusta sekä tyylikkäästä bannerista. Amanda Josefiinan blogista löytyi paljon kuvia herkullisen näköisistä leivoksista, ihanista kosmetiikka tuotteista sekä upeista merkkilaukuista.


15 kommenttia:

 1. Apuaaa kiitos ihan hurjasti tästä päivänpiristyksestä! <33

  VastaaPoista
 2. Oii kiitos hirmuisesti!! ❤️ Oon ihan otettu :')

  VastaaPoista
 3. Täytyy käydä tutustumassa kun ehtii

  VastaaPoista
 4. Pitääpä käydä tsekkaamassa tarkemmin millaisia blogeja nämä on, Stay Fresh ainakin on tuttu jo entuudestaan. :)

  VastaaPoista
 5. Hiii kiitos paljon ihanista sanoista! ♥

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihania blogeja oot valkannu <3 :)

  VastaaPoista
 7. Tästähän sai itsellekkin uutta luettavaa ♥ Lukulista kaipasikin hieman päivitystä :)

  VastaaPoista