maanantai 8. tammikuuta 2018

Suosituimmat postaukset 2017

Oon nähnyt parissa blogissa tämäntyylisiä postauksia jonka innoittamana aloin selailla mun blogin viime vuoden suosituimpia postauksia. Ajattelin että ne olisi hauska jakaa teillekin joten tässäpä olisi nyt TOP 5- suosituinta postausta 2017.

1.

Ehkä hieman yllätyin että kaikista suosituin postaus viime vuonna oli tuo "miltä näytin 16-vuotiaana ja noin 10 kiloa hoikempana" -postaus :D Eli jos joku on vielä jäänyt paitsi tuosta postauksesta niin ylläolevasta linkistä sinne pääsee. Postauksessa on siis meikäläisestä kuvia noin 16-vuoden ikäisenä jolloin hiuksetkin oli täysin vastakohdat nykyiselle frisyyrille :D


2.

Vain ihan hitusen pienellä erolla kakkoseksi sijoittuu "parhaat kirppislöydöt ja niiden hinnat" - postaus. Nää kirppislöytö postaukset on muutenkin aina aika suosittuja joten tän suosio ei kauheasti yllättänyt. 
Postauksessa esittelen siis mun parhaita kirppislöytöjä ja mukaan mahtuu mm. 5 euron Adidaksen sandaalit sekä kaikkea muuta jännää. 


3.

Kolmanneksi tullut postaus onkin sitten kokonaan hius aiheinen. Eli jos kiinnostaa kuulla mitä pillereitä popsin että hiukset kasvaa ja muita oleellisia vinkkejä hiusten kasvuun niin tuo postaus kannattaa käydä kurkkaamassa :)

  
4.

Blogiyhteistyöt tuntuu kiinnostavan vähän kaikkia. Olit sitten bloggaaja tai et. Mulla on niistä kokemusta jonkin verran joten ajattelin että olisi varmaan ihan hyödyllistä tehdä joku tietopaketti tyylinen postaus koskien blogiyhteistöitä ja miten päästä mukaan sellaiseen. 


5.

 Viidenneksi suosituin postaus kertoo siitä kuinka omalle blogilleen voi saada lisää lukijoita. Eli kokosin yhteen mun mielestä 11 parasta vinkkiä lukijoiden saamiseen :)


Siinäpä olisi siis viime vuoden viisi suosituinta postausta! Mikä oli teidän lemppari postaus näistä viidestä? :)

4 kommenttia:

 1. Kiva että teit blogiin tämmöisen koosteen! Luen nuo kaikki, niiden avulla voin tutustua blogiisi vähän syvemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit ja että käyt lukemassa ne ^^ !

   Poista
 2. Sulla on kyllä aina niin kivoja postauksia ja sulla on myös omanlaisensa tapa kirjoittaa niitä :) <3

  VastaaPoista