keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Koruhaaste

Blogeja selaillessani löysin tälläisen koruhaasteen. Ohjeena on että tähän voi vastata joko kuvin tai sanoin, mutta ite taidan vastata kummallakin tavalla.


1. Millainen korujen käyttäjä olet?

Mulla on muutamia suosikki koruja mitä käytän melkein päivittäin. Tykkään käyttää isoja ja kimaltavia sormuksia ja korviksia. Pidän enemmän hopeasta kuin kullasta, en taida edes omistaa yhtään aitoa kultaista korua. Hopeita koruja omistan aika paljon. Koruissa en pidä siitä jos ne ovat liian värikkäitä tai halvan näköisiä. Niiden pitää myös näyttää naisellisilta.


2. Mistä hankit korusi?

Glitteristä, GT:stä ja H&M:stä saa hienoimpia "halpis koruja". Monet koruistani olen myös saanut lahjaksi tai tuliaiseksi ulkomailta.


3. Miten säilytät korujasi?

Yllä olevassa korulippaassa, jonka löysin noin vuosi sitten halvalla kirpparilta. Osa koruista saattaa lojua epämääräisissä kasoissa kylpyhuoneen kaapissa...


4. Mikä on rakkain korusi ja miksi?

Varmaankin Japilta 17v. synttäri lahjaksi saamani sydänkaulakoru, se on jo kohta vuoden ollut mun kaulassa. Se on rakkain koruni siks koska sillä on eniten tunnearvoa (: Aika vaikee näitä on kyl mihinkään tärkeys järjestykseen laittaa kun kaikki on niin kivoja. Tokana ja kolmantena tulee sitten toi Nomination ja Japilta joululahjaks saatu hopeinen nilkka koru :)


5. Mistä korusta unelmoit tällä hetkellä?

Joku Guessin hopeinen käsikoru ois ihana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti