sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

mistäs mä oikein alottaisin.... :D
Tulin siis torstai illalla mökiltä ja pääsen päivittämään blogia vasta nyt, syystä että menin torstaina Japille ja perjantaina mentiin laivalle. Lauantainakaan en koneelle päässyt koska heti kun tulin laivalta niin piti mennä kavereiden kaa hieman juhlimaan :)

Kuvia mökiltä on niin paljon että pakko tehdä kaks postausta, toinen tulee ehkä myöhemmin tänään tai sit viimeistään huomenna.

 Ekana päivänä mökillä käytiin mun mummon serkun 90-v juhlilla. Lämmintä oli varjossa melkein +30 astetta ja varmaan sata paarmaa yritti taas syödä meitä. Siellä oli kaikkea hyvää syötävää, kakkuja, leivoksia ja muita. Söin taas itteni niin ähkyyn et tuntu et maha ois voinut räjähtää.
Ton mekon ostin tampereen One Waysta.

Meil tuli Pauliinan kaa hyvä idea et otetaan tollasii epämääräsii trampalla hyppimis kuvia. On noita tullut joskus ennenki otettuu mut se oli sitä pokkari aika kautta et vähintää joka toinen kuva niist meni aina pieleen :D Järkkäril noi kuvat onnistuu huomattavasti paremmin.

Onneks nää kuvat on näin pieniä niin mun oudot ilmeet ei näy nii hyvin.

Istuskelin ilmassa.

 Emmä oikeesti osaa tehä spagattia.. Enkä kirjottaa tota sanaa oikein :D

Mut kärrynpyörät on kyl hallussa.

Huilaus tauko.

Ostin ton nimikirjain korun Järvenpään blues kadulta ennen mökille lähtöä. 7e

Pauliinan koira Bella ja pikkuveli Joel.

Mökil tuli yks ilta niin tylsää et sukulaiset sai mut ja Pauliinan yli puhuttuu lähtee vehkakoskelle lavatansseihin... Siellä sitten istuttiin neljä tuntia kattomassa ku mummot ja papat veti humppaa ympäri salia. Ens vuonna taidan suosiolla jäädä vaan sinne mökille tylsistymään.

En sano miltä toi vaahtokarkki mun mielestä näyttää koska kaikilla ei varmaan ole yhtä kieroutunu huumorintaju ku mulla... Mut hyvää oli!
Keksin vast viimevuonna ton et vaahtokarkkejahan voi kans grillailla. Jos joku ei oo maistanu niin kannattaa ihmees :)

4 kommenttia: