tiistai 20. syyskuuta 2011

Kirppislöydöt

Miten must tuntuu et taidan käydä aika usein kirppareil.. Ku tyylii joka kolmas postaus on aina valtter/kirppis löydöt :-D Koulun jälkeen siis marssin suoraan meiän koulua vastapäätä olevalle kirppikselle ku päästiinki jo pokkeuksellisesti klo 14.00 vaik ois pitäny olla 16.00 asti. Sieltä tarttu mukaan kaikenlaista kivaa :)
Tää kouluviikko tulee olee just kiva ku saan tehä tota mun hupparii ja sit torstaina meillä on ryhmäytymis päivä. Eli meiän luokka ja naapuri luokka lähetään johonki paikkaan. Parasta tos ryhmäytymispäivässä on se et ne tylsät neljä tuntia materiaalioppia jää sit kokonaan pois :D! Wuhuu.
Nyt niitä kirppis kuvia.


Korurasia 1e


Farkut 5e


Ostin sit tollasen järkyttävän kokosen telttapaidan jonka aijon tuunata hienommaks :) Ainakin kavennan tota ja sit varmaankin suurennan kaula aukkoa. Toi makso 50 senttiä.


Huppari 3e


Farkut 4e. Vitsi et olin ilonen ku löysin nää! Oon  ettiny jo ikuisuuden mustia pilli farkkuja.


Sormus 1e

Illalla ois aikomus mennä taas lenkille Suvin kaa :-) Ne meiän "lenkit" vaan usein tuppaa olemaan sellasia et juostaan se parisataa metriä ja pölötetään loppulenkki viikon juoruista. On kävelykin sinänsä ihan hyvää liikuntaa mut juoksemises kuluttaa enemmän kaloreita :D
Nyt voisin painuu lukee H&M:n uusinta kuvastoa. En kerenny ees vilkasee sitä ku se tuli postista. Oli niin kiire koneelle..

moikka! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti