tiistai 27. joulukuuta 2011

Today

Tänää on ollu tällänen mukavan lepposa lomapäivä :-D Oon vaa ollu koneel suurimman osan päiväst, lukuunottamatta sitä ku olin Tuulin ja Suvin kaa. Oteltiin kuvii ja katottiin televiissiota. Tuuli oli saanu joululahjaks pinkin jump inin. Munki piti sit kokeilla sitä päälle ja näytin tietty sit ihan joltain teletapilta. Ite en varmaan tuu koskaan sellasta hankkimaan koska ei sitä oikeen muualla kehtaa käyttää ku himassa löhöillessä. Hintaki sillä on aika suolanen. Mut kyl se oli tosi mukava päällä :D !
Kuten jo aikasemminki mainitsin et nyt lomalla varmaan tulee useammin postauksia, niin tää on jo tän päivän toinen postaus. Nyt mul on erittäin ahkera olo :D


Tän päivän asu oli aika simppeli. Tää on eka ja vika kerta ku pidän tota hametta. (ellen yhtäkkiä kutistu kokoon 34) Toi on niin pieni et sitä saa vähän aikaa kiskoo päälle ja siinä ei pysty ees oikeestaan kauheen hyvin kävellä. Hameen taidan myydä ens kerralla ku meen valtteriin myymään..


toppi, hame, legginsit h&m / laukku on jostain laukkukaupasta jyväskylästä.


Ja nyt niitä Jump in kuvia.


Mietin jonkin aikaa et kehtaanks laittaa näit kuvii vai en mut eipä nää nyt kai niiin noloja oo. Tunsin oloni tossa asussa jotenkin hupaisalta..

Jou.

4 kommenttia:

 1. Sopii sulle hyvin toi Jumpin - ja vitsi kun olet nätti! :-)

  VastaaPoista
 2. Onks toi Jump in vähä iso sulle :D

  VastaaPoista
 3. Minna: hihi kiitoksia :)) !
  Anonyymi: joo no on toi sellaset pari kokoo :Dd

  VastaaPoista