keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kuvailtiin vähän koulussa..

Mitä siit voi seuraa ku on tylsä koulupäivä, neljä muijaa ja kamera? Ei varmaan ainakaan miljoonaa "turhaa" kuvaa :-D Kouluu meil siis oli vaan neljä tuntii ja olin ottanu kameran kouluun kerranki mukaan ni päätettiin sit luokkalaisten kaa alkaa vähän kuvailla. Laitan tähän postaukseen nyt vähemmistön niistä kuvista koska muuten täst päivityksest tulis kilometrin pitunen.
Koulun jälkeen kävin hakee postista kauan odotetun Nellyn paketin ! Hairahdin sitte tossa noin viikko sitten tilaamaan Nellyltä pari kivaa juttua jotka oli vaan ihan pakko saada... (seliseli). Sen paketin sisällön voisin kuvata vaik sit seuraavaa postaukseen :-)Rosa halus toimii pääasiassa kuvaajana :D siks sitä ei näy ku parissa kuvassa.

Neule veromoda / toppi h&m / farkkulegginsit valtterista/ kengät lacoste

Kerranki vähän asukuvia. Vaikkei toi asu nyt mitenkään päätähuimaavan ihmeellinen ookkaa mut nyt voisin yrittää panostaa vähän enemmän et saisin tänne blogiin enemmän asukuviakin :-) Kohtapuoliin pitäis lähtee tallille ratsastamaan ja sitä ennen voisin vaik syödä jotain nopeesti...
Viikonloppuna ei oo todennäkösesti tulossa postauksia (paitsi ehkä sunnuntaina) koska mennään Japin ja sen porukoiden kaa vierumäelle :-) Moikka !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti