keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Talvisia kuvia

Mun piti tänään ottaa kouluun kamera mukaan että sais oteltuu asukuvii ja olin oikee laittanu hienot vaatteetki ja kaikkee mut sit bussipysäkillä muistin että se kamera ois kannattanu ottaa mukaan.. En sit jaksanu koulun jälkee otella mtn asukuvii ku ei tääl sisäl saa oikeen hyvii ja ei oo ketään kuvaajaakaan. Sen sijaan päätin sit kuvailla meiän koiraa samalla ku käytin sitä pienellä lenkillä. Sen kaa on näin talvisin aika toivotonta käydä lenkillä ku se haluis vaan kokoajan pyöriä hangessa vaikka ikääkin sillä taitaa olla jo 10 vuotta. Muistan ku joku mummo luuli sitä viimevuonna 2 vuotiaaks... ja ihan vaan sen käytöksen perusteella. No minkäs se sille mahtaa että on vähän energinen tapaus :-D


haha just ravistamassa :-D


Oli muuten aika ällöö ku tulin koulust ni siin meiän etuoven edessä makas kuollu ja raadeltu rotta. Tai saatto se olla hiirikin, en nyt alkanu tarkemmin tutkailee. Joku naapurin kissa sen varmaa siihe raahannu ku tuskin se itestäänkään on siihen oven eteen kävelly ja posahtanu. Tässä samaa aikaa hyvällä ruokahalulla mutustelen leipää ja puhun raadelluista rotista :-D nam, hyvää ruokahaluu sinnekki vaa kaikille jos joku vaikka sattu just syömään jotain ;)
Nytten mulla on vielä rutkasti aikaa datailla tässä ennenku pitää mennä tallille :-) tallin jälkeen sit meen Japille ja onneks huomenna on jo sit torstai! Viikonloppu alkaa jo häämöttämään.
Moikka!

2 kommenttia: