perjantai 10. helmikuuta 2012

10 Lempivaatetta

Löysin tälläsen blogihaasteen mis pitää listata 10 lemppari vaatetta ( kuten otsikkokin jo kertoo ). Mulle tää tuotti aikapaljon valinnanvaikeuksia koska mul on miljoonii lempi vaatteita ja niist sit piti karsii vaan ne kymmenen.. Tykkään aina tehä tälläsii haasteita /kyselyjä jne. ja ku näin tälläsen yhessä blogissa niin piti sit itekki mennä heti kuvailee ne kymmenen vaatetta. Noi vaatteet on lähinnä sellaisia mitä käytän mun vaatteista eniten, ettei siis mitään kovin ihmeellisiä :-) En osannu laittaa näit mihinkään paremmuus järjestykseen joten nää nyt tulee ihan vaan tälleen sekalaisesti.Tän mekon ostin Jasmina shopista joskus syksyllä ja tää kuuluu kyl varmaan top 5 lempivaatteista :-D


Tän h&m:n verkkatakin ostin valtterista joskus 2 eurolla ja pidän tätä melkeen joka viikko. Tää on siitä kiva ku jos ei haluu laittaa sitä perus hupparia päälle ni voi laittaa tän ku on tää nyt ees vähän tyylikkäämpi. Mullakin on aika paljon niit aamuja et herään puol kuolleena ja meen kouluu ihan perseestä revästyn näkösenä :-D..


Tää taas on ehdottomasti mun lemppari bile mekko :-D Ostin tän kans valtterista joskus aikoinaan kolmella eurolla. Alunperin taitaa olla Seppälän mekko. Kuvassa tää ei näytä yhtään niin kivalta ku päällä...


h&m:n sininen hame. Tykkään sikana tost väristä! Jotain värikästä sentään löyty munki vaatekaapista.. :D Tän ostin vähän aikaa sitten joten en oo hirveen montaa kertaa kerinny vielä käyttää ku on noi ilmatkin ollu niin kylmiä.. :(


Ikivanha Veromodan neule joka on jo vähän nukkaantunutkin. Ainakin oon ahkerasti käyttänyt tätä, ei ollu siis mikään turha ostos.


kirpparilta ostetut h&m:n tregginsit. Nää on kivan yksinkertaiset ja helppo saada päälle ku on vaan takana toi yks vetskari. Yleensä korkeevyötäröisiä farkkuja joutuu laittaa päälle oman aikansa ku niissä on niin monia nappeja/vetskari jne. Nää on siks kivaa vaihtelua.


Gina Tricotin alennuksessa olleet korkeavyötäröiset farkut. Nää ostin kans aika kauan aikaa sitten ja näissäkin on kiva toi yksinkertanen vetskari joka on tuolla sivulla.Valtterista eurolla ostetut legginsit. Noi näyttää vähän farkkulegginseilta mut on oikeesti ihan joustavaa ja ohutta kangasta. Noikin on ollu mulla ahkerassa käytössä siitä lähtien ku ne ostin.


Ja taas yks valtterilöytö lisää. Tää on alunperin Gina Tricotin ja taisin maksaa tästä neljä euroa.


Kirpparilta (taas) ostetut blingbling legginsit. Rakastuin näihin heti ku näin nää siellä hyllyssä ja päätin et ostan nää ennen ku näin ees koko hintalappuu. Onneks nää sit oli vaan 2 euroa. Nyt nää on kyl jo vähän ratkennu haaroista, mut onneks osaan käyttää neulaa ja lankaa :D..

Mulla ei periaatteessa ois ollu aikaa tehä tätä postausta mut ihan nyt vaan teitä ajattelin ja päätin tehä. Mun pitäs meinaan nyt olla para aikaa valmistautumas iltaa varten. Mennään taas korsoon vähän juhlimaan kaverin poikaystävälle :-) Sieltä sit tulee kuvia täs viikonlopun aikana. Mikäli kamera mahtuu mun täynnä olevaan laukkuun. Mut änkeen sen sinne vaikka väkisin! Mut, nyt meen laittaa hiuksii ja vaihtaa vaatteet.
Moikka ja pitäkää hauska perjantai! :-))

2 kommenttia: