lauantai 11. helmikuuta 2012

Eilinen


Mullahan on aina tapana juoda hienostuneesti pikkurilli pystyssä.


Toppi kirppis / huppari spiritsore / hame h&m / legginsit kirppis (lindex)

Eilen mentiin siis taas korsoon istumaan iltaa.. Oli ihan kivaa vaikkakin mulla oli puol iltaa ihan hirvee lagaus päällä :-D En tiiä mistä se oikeen johtu, toivottavasti en oo tulossa kipeeks tai mitään. Alkuillasta oteltiin vaan kuvia ja höpistiin tyttöjen juttuja. Kuvissa ei taaskaan näy ku mä Sini ja Anni, koska me ollaan aina ne jotka on siellä ensimmäiseks kamera kädessä.
 Jotenki tää juttu ei nyt oikeen luista.. Oon kirjottanu tota alku tekstii jo jotain viis minaa ku kokoajan menee jotain pieleen. Yrittäkää kestää jos tää postaus on ehkä "vähän" epäselvä.
Lähettiin Japin ja Sinin kaa junalla pois korsosta siin joskus 1-2 aikoihin yöllä. Oli niin tuskaa kävellä sinne juna asemalle ku oli niin hirveet pakkaset. Junaki näytti tulevan vast 20 minan päästä. Onneks löydettiin joku pieni kebab mesta mikä oli viel auki :-D Japi vetäs siel jonku jättilihiksen mis oli kaikkee mättöö sisällä ja me syötiin Sinin kaa puoliks jättikokonen lautasellinen ranskiksia :D
Sitten ku oltiin ne ruuat vetästy naamariin ni mentiin takas sinne juna asemalle ja se juna oli joku viis mina myöhässä. Se tuntu sillä hetkellä joltain mailmanlopulta ku halusin vaan päästä lämpimään peiton alle ja nukkumaan. Iso lasi jäävettä ois kans ollu ihan jees.
 Sini sit jäi järvenpään asemalla pois ja me mentiin Japin kaa niille yöks. Jokelan asemalla meinattiin ottaa taksi mut sit aateltiin et se maksaa varmaan ihan sikana perjantai iltana. Sit vaan käveltiin reippaasti Japille se puoltoist kilsaa :-) Ja se oli mailman ihanin tunne ku pääs vihdoin viimein nukkumaan :D Oltiin lievästi sanottuna väsyneitä. Silloin kello oli vissiinkin jotain kolme yöllä.

Tänään sit onki ollu tällänen perus "darrapäivä". Ei mulla kyl siis oo ikinä tapana juoda niin paljon et aamulla ois paha olo.
 Ollaan vaan syöty, syöty vähän lisää, katottu telkkaria miljoona tuntii ja sit otin jonku tunnin päikkärit ku Japi pelas. Viiden aikoihin Japi sit heitti mut himaan ja siitä asti oon istunu tässä koneella. Illalla tulee varmaankin vielä yksi postaus :-)
Huh tulipa kirjotettuu paljo! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti