lauantai 18. helmikuuta 2012

Loma!

Jeaa nyt se kauan kaivattu hiihtoloma sit vihdoinkin alko! Mulla ei oo lomalle oikeen mitään suunnitelmia, eli oon vaan himassa koko loman. Joku tyttöjen ilta ois tarkotus pitää pitkästä aikaa ja sit muutenkin nähdä kavereita tässä loman aikana.

Sain äsken kuvattua sen koulussa tehdyn hameenkin. Eli siis tehtiin Sinin kaa toisillemme ihan samanlaiset hameet koska ei saanu tehä itelleen hametta koska sen piti olla ns. asiakastyö. Toi kangas mitä käytiin Sinin kaa ostamassa on vähän turhan jäykkää mut eipä Tuusulan eurokankaasta oikeen parempaakaan irronnu. Lisäks siihe tarttuu kaikki karvat, niinkuin eilisessä postauksessa taisin jo mainita. Mutta muuten oon kyllä ihan tyytyväinen  :-) Ja pahoittelen taas näiden kuvien laatua..
Ostettiin kirpparilta sellanen halpis vyö missä oli tollasia "timantteja". Sit irrotettiin ne timantit ja laitettiin tohon taskun reunalle. Siinä sitten menikin aika kauan ku noita irrotettii ja laitettiin. Kynnet meni ihan pilalle molemmilla ja peukalot tuli sika kipeeks ku noissa timanteissa oli sellasia "piikkejä" mitkä piti taittaa silleen että ne pysyy kiinni tossa kankaassa.

Seuraavaks koulussa me alotetaan tekemään kauluspaitoja. En oo niistä yhtä innoissani ku ton hameen tekemisestä koska en muista et oisin oikeestaan koskaan käyttäny kauluspaitaa :-D Ehkä ois korkee aika opetella. Ajattelin et teen sen paidan sellasesta ohuesta farkku kankaasta ja siit tulee niin pitkä että sitä pystyy käyttämään legginsien kanssa. Sit voisin laittaa siihen paidan olkapään kohtiin ihan pieniä niittejä, mieluusti kultaisia. Eka vaan pitäis löytää jostakin sellasia. Nyt tässä hiihtoloman aikana pitää hommata ne kankaat, käyn varmaan järvenpään pikkusessa kangas kaupassa ellen sitten saa jostain kyytiä sinne Tuusulan eurokankaaseen. :-)

2 kommenttia: