keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tyttöjen ilta

Pidettiin maanantaina Helsingissä mun faijan kämpässä pienimuotonen tyttöjen ilta :) Kuvat varmaan kertookin sitten enemmän :D :


Partsille oli kertyny tollanen "pieni" lumikasa jota Sini sit päätti alkaa lapioida pois et ne Annin kaa mahtu mennä sinne röökille. Ovikaan ei auennu ku vaan vähän ja se piti runnoo auki et tonne mahtu menee :-D Ihanii nää suomen talvet <3


Mun ja Sinin iltaruoka :-D


Raahattiin Tuulin kaa pleikka ja singstar välineet mukana :-D Kyllä oli naapureilla kestämistä ku neljä muijaa hoilaa klo 12 illalla singstaria..


Aina niin edustavana :) ...


Paita valtteri (h&m) / vyö kirppis / farkut kirppis (h&m)


forever alone patonki.


Päätettiin alkaa kattoo titaniccia vaikka vaihtoehtoina olis ollu vaik mitä hauskoi komedioit ja me ollaan tää nähty noin miljoona kertaa jo :D Kukaan ei ihme kyllä itkeny vaikka lähellä kävikin :-D Toi on vaan niin surullinen! Sit oltiin Tuulin kaa aina ihan paniikissa niissä kohtauksissa missä ne meinas kuolla ja huudettiin siellä kokoajan jtn " älä nyt mee sinne idiootti", "tee nyt jotain äläkä vaan seiso siinä" :-DD Ja sitten ku tuli lopputekstit ja alko soimaan my heart will go on, niin kaikki vaan tuijotti sitä ruutuu surullisina ja kukaan ei sanonu mitään :-D Ei haluttu kuitenkaan mennä sit vielä nukkumaan niin alettiin vielä laulamaan singstaria niin se vähän piristi vaikkei siit laulamisest mitään tullukkaan ku kaikki oli jo niin väsyneitä ja alko se hirvee kikatus kaikelle mikä ei normaalisti naurattais yhtään...
Eli ihan kivaa oli kaikin puolin :-D Aamulla sitten käytiin gina tricotissa ja ostin sellaset kivat korvikset joista otan myöhemmin kuvan. :-)

2 kommenttia: