torstai 15. maaliskuuta 2012

Bikinejä

Kevät alkaa jo lähestyy hurjaa vauhtia ja kauppojen hyllyihin on ilmestyny toinen toisiaan ihanampia bikinejä. Itsehän taidan omistaa noin kolmet bikinit joista yksiä en oo vielä päässy kertaakaan käyttämään.
Oltiin tossa yks päivä Tuulin kaa järvenpäässä shoppailemassa ja katottiin lindexissä bikineitä niin tyyliin joka toiset bikinit on jotkut push upit tai kaks kokoa suurentavat liivit... Tää pistää vähän ärsyttämään koska mä ainakin haluun ostaa ihan normaaleita bikini yläosia ja sitten kun löydän jonkun hienon niin siellä on taas niitä täytteitä sisällä... Periaatteessahan ne jotkut täytteet saa sieltä poiskin mutta ainakin suurimmassa osassa ne on ihan ommeltu sinne sisälle niin että niitä ei saa pois ilman saksia, ja sitten ne onkin pilalla sen jälkeen. Jos mä oikeen muistan niin esim. viime vuonna ja aikasemmin ei niitä täytteitä oo ollu yhtä paljoa bikineissä kuin nyt? Musta on vaan tyhmää jos ihan normaalit naiset haluaa kulkea rannalla ja näyttää joltain pamela anderssoneilta :-D No, täytyy nyt vaan alkaa etsiä normaaleja bikineitä jostaikin, kyllä niitäkin onneksi vielä löytyy kaupoista :-)
Tässä ois nyt sellaisia bikineitä mitkä pisti eniten silmään nettikaupoissa:

h&m


Nelly.com


asos.com


Mun lemppari bikinit on ehdottomasti asoksella. Siellä on tosi hyvä ja kattava valikoima noita eikä ne oo ees hinnalla pilattu. Mitäs te tykkäsitte näistä bikineistä? :)

2 kommenttia: