sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

perjantai + lauantai

Oli taas kaikinpuolin ihan kiva viikonloppu. Perjantaina menin Tuulin kaa Helsinkiin ja käytiin shoppailemassa ja oltiin parin muunkin kaverin kanssa. Lauantai aamulla sitten oli lähtö valtteriin. Meiän piti herätä 20 vailla 8, mut jostain syystä mun herätyskello ei herättäny :-D. Se ei oo ikinä ennen tehny tollasta mut nyt sit ku ois jotain kivaa tiedossa ni ei sit viitsi herättää ajoissa. Onneks sit herättiin automaattisesti joskus kasin jälkeen ja lähettiin suoraan valtteriin. Valtterissa oltiin joskus vähän ysin jälkeen ja sieltä löyty parit kivat vaatteet, jotka kuvaan sit vaik myöhemmin.
Valtterin jälkeen molemmilla oli hirvee nälkä ku ei aamulla ees keritty syömään mitään aamupalaa, niin mentiin sitten foorumin kiinalaiseen syömään :-D Oon kerran aikasemminki käyny siellä Millan kaa syömässä ja siellä on tosi hyvää ruokaa! Limu+ buffetti on noin kymmenen euroa ja saa syödä niin paljo ku jaksaa.


Tos mun jätti annos. Söin ton ja sit viel melkein toisen tollasen lautasellisen. Sen jälkeen ei sit pystynykkään hetkeen kävelee vaan jäätiin sinne istuu ja pölisee joksku kymmeneks minaks. Kiinalaises ruuas parasta on friteeratut kanat ja noi tollaset kasvis kääryleet vai mitä nyt ikinä onkaan. Noi riisit ja nuudelit on kans tosi hyviä :) !


Tuuli sovittamassa veromodassa mustaa niitti nahkatakkia. Ja mä makutuomarina vieressä.


Converset jalassa pitkästä aikaa <3 ! Oon niin happy koko ajan ku tuolla on niin ihana ilma. Lukuun ottamatta eilis iltaista vesi / lumi sadetta.


karkkisaalis asematunnelin karkkikaupasta. Menihän noihin sellaset 6 euroa rahaa mut mitä pienistä. Oli pakko ostaa noi minttu suklaa jutut ku ne on niin parhaita ja oli vielä alennuksessa 2 kpl 2e :D !


Junas joku nainen katto meit vähä pitkää sielt viereiselt penkilt ku kuvailtii meiän karkkei, kenkii ja kaikkee muut yht viisast.


Leikin ninjaa jolla on sellaset jutut kädessä :-D....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti