maanantai 16. huhtikuuta 2012

Id like to be everything you want

Heips!
Lakkasin eilen illalla pitkästä aikaa mun kynnet. En oo jaksanu lakkaa niit kunnolla varmaan pariin kuukauteen ku ne on ollu niin huonossa kunnossa mut nyt ne on jo onneks vähän kasvanu.. En oo pitkään aikaan jaksannu hamtsraa uusia kynsilakkojakaan. Yhessä vaiheessa ostelin kokoajan uusia.. Näköjään mun kynsilakka addiktio on kadonnu jonnekki taivaan tuuliin. Ehkä kyl ihan hyvä vaan. Säästyypä rahaa ku en kokoajan osta uusia kynsilakkoja :D Kyllä näillä vanhoillakin pärjää ihan hyvin ainakin toistaseks.Lakkasin myös varpaankyntenikin mutta en jaksanu alkaa niitä kuvailemaan. Viimeks oon ne varmaan lakannu joskus silloin kun pysty vielä käyttämään sandaaleita.

Jatketaas sitten vähän eilisen postauksen teemalla. Päätin nimittäin eilen illalla kuvailla teille kaikki mun aurinkolasit. Hajotan joka kesä varmaan kolmet lasit ku pidän niitä laukussa niin että ne sangat irtoo.. Nyt mulla on siis viidet ehjät lasit ja muutamat lojuu jossain ilman toista sankaa mutten oo vielä raaskinu heittää niitä poiskaan..


Lähetään ylhäältä vasemmalta. Eli noi mustat kärpäs lasit on suht uudet ja ostin ne kirpparilta. Ruskeat kärpäslasit taas ostin viime vuonna Tuulilta kun oltiin valtterissa myymässä ( ja niistä irtos sanka ..) Ylhäällä oikealla olevat lasit on kans kirpparilta ostetut. Alhaalla vasemmalla olevat lasit on muistaakseni veromodasta ja oon kynsilakalla maalannu noi sangat pinkeiksi. Tosin se ei kyllä näy kuvassa. Valkoset lasit ostin viime viime kesänä valtterista ja niiden vieressä olevat mustat ostin vähän aikaa sitten kirpparilta...
Kuten voi huomata että lähes kaikki mun lasit on kirpparilta ostettuja. Sieltä niitä saa niin halvalla :D !


Asu kuvista tuli nyt vähä kökkösiä mutta eiköhän noista selvän saa :D


takki veromoda / paita h&m / shortsit kirppis (h&m) / legginsit kirppis / kengät converse

Tänään oli siis ekaa kertaa päällä noi uudet shortsit ! Tykkään ! Tollasetku löytäis vielä vaikka valkosina ja vaalean tai tummansinisinä. Noi on musta niin kivan malliset ku toi vyötärö on noin korkea. Muistan ku joskus sanoin että en ikinä pistä jalkaani korkeavyötäröisiä housuja ja tässä sitä nyt sit ollaan.

2 kommenttia:

  1. I adore the colour of the nail polish - such a great look!

    http://girlonbroughtonstreet.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista