lauantai 7. huhtikuuta 2012

Loma!

Sori ku en oo pariin päivään postaillu mitään. Oon ollu tässä kaks päivää vaan Japin kaa niin en oo ees käyny kotona viimeks ku torstaina. Torstaina oli siis vika päivä ennen "lomaa" ja meiän piti päästä vasta neljältä mutta sitten päästiinki jo 12 ja saatiin jopa kääretorttua :D ! Koulun jälkeen menin kirpparilla käymään ja sovitin siellä niitä punasia converseja mutta ne oli hitusen liian pienet ni en sitten ostanu... Mutta, sitten löysin vaaleanpunaiset lyhytvartsiet conssit 15 e!! Ja melkein käyttämättömät :) jee! En oo vielä kerenny kuvailee mun kirppari ostoksia mutta lupaan kuvaa ne tän / huomisen aikana.


Tässä torstain asua:


bolero ja laukku kirppis / mekko jasmina shop / legginsit h&m / kengät converse


Torstaina sitten olin vähän illemmalla Millan kaa. Mentiin bussilla keskustaan mutta myöhästyttiin ekasta bussista koska Millan piti laittaa korkkarit jalkaan niin se ei pystyny kävelee nopeesti :D.... No, onneks ei sitte myöhästytty enää tokasta bussista!


Sitten ku päästiin keskustaan niin Milla alko valittaa et sen jalat on kipeet niistä kengistä ni sit päädyttiin heseen syömää :D


Sittenku oltiin käyty hesessä ni Japi haki mut tuolta ja heitettiin Milla jamppaan ja mentiin Japille :) Siellä sitte katottiin vaan telkkaa, saunottiin ja syötiin. Ja OMG seppo kuoli ! :DD Byhyy oon iha järkyttyny ku seppo on kuiteski ollu salkkareist iha alusta asti..

Ps. Muistakaa laittaa kysymyksiä alla olevaan postaukseen! Ois kiva jos kaikki lukijat laittais kysymyksiä niin saisin kunnon postauksen aikaseks sit :) !

6 kommenttia: