sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesän eka piknik!

Eilen olin Japin kaa kattomassa stadissa diktaattori nimistä leffaa ja se oli tosi hyvä :D Tuli ainakin naurettuu ihan kiitettävästi.
Tänään oonki sitten ollu melkein koko päivän Tuulin kaa. Puol kahen aikoihin lähettiin junalla järvenpään keskustaan ja sit käytiin prismasta ostaa piknikki eväät ja mentiin rantapuistoon istuu ja ottaa aurinkoo pariks tunniks.


eväät.


Noi kinkkunyytit on sika hyvii :D ! Oli kivaa kun pysty olee ulkona ihan pelkässä topissa ja pysty vihdoin ottamaan arskaa <3! Tosin tänään oli aika tuulinen päivä niin välillä tuli vähän viilee ja välillä taas joku pilvi meni auringon eteen mutta ei se meitä lannistanu.

Ja ostettii prismast varmaa isoimpii mansikoit ikinä! Sellane pieni rasia makso tosin 3,50e eikä noi ollu ees suomalaisii tähän aikaan vuodesta mutta minkäs teet kun tulee mansikan himo niin niitä on vaan pakko saada :D


 Kattokaa nyt tota järkälettä :D!


Tänään ku käytiin Tuulin kaa siellä prismassa ennen rantsuun menemistä niin löysin sieltä noita cheese ja chili pähkinöitä<3! Ne on tehny paluun! Muistan ku söin noit joskus pari kolme vuotta sitten ihan sikana ja sit niit ei enään myyty missään :(... En muista et oliks se pussi tollanen mut ihan samanmakusii noi kuiteski on ku ne mitä silloin myytiin :D Jej


Siellä tuuli niin että meinas tukka lähtee päästä. Ku yritti syödä nii hiukset oli joko naamalla tai suussa. Ja kun tuolta lähettiin mun hiukset oli vähintään yhtä siistin näköset kun hevaripojilla.


Tänään pääs ekaa kertaa jalkaan noi farkuista tehdyt shortsit. Tossa asussa tuli kyl kieltämättä vähän kuuma ja ainakin ton nahkatakin ois voinu suosiolla jättää himaan.

Rantsun jälkeen mentiin Tuulin kaa viel niille ja syötiin ja katottii zombieland.


Mul ei helposti mee ruokahalu mut ku tos leffas ne zombit söi niit ihmisten suolii ja kaikkee muuta mukavaa ni vähän alko kyl ällöttää :D Muuten se oli kyl tosi hauska leffa ja oon mä sen vissiin joskus vuos-pari sitten aikasemminkin nähny.

2 kommenttia:

  1. Mulla on sulle haaste mun blogissa! tee jos jaksat :>

    http://inkaws.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista