perjantai 25. toukokuuta 2012

Kukkakuosisia ostoksia


Tänään koulun jälkeen kävin kirpparilla ja löysin ton ihanan kukkatopin joka maksoi vaan 0,50e. Sitten löysin myös 3euroa maksavan valkoisen vyön:


Kirpparin jälkeen lähettiin mutsin kaa järvenpäähän pienelle shoppailureissulle. Löysin kaikkee krääsää jota en nyt jaksanut kuvata ja sit löysin elämäni ensimmäisen jumpsuitin/shortsihaalarin miksikälie noita nyt kutsutaankaan :D Toikin on sininen niinkuin toi kirpparitoppi ja tossakin on kukkakuosia :D Jotenki oon nyt tosi tykästyny sellaseen vaikka ei ehkä olekkaan ihan mun tyylisiä noi kukka vaatteet :)


Toi makso vaan 15e Lindexin lastenpuolella. On se niin kivaa kun vielä aikuisenakin voi ostaa lastenpuolelta vaatteita koska se tulee aika paljon halvemmaks :D Noi 170cm "lasten" vaatteet sopii mulle just hyvin. Toi saa mut kyl näyttää ehkä vähän lyhyemmältä mut pikkuvikoja...


Tänään pääs jalkaan ekaa kertaa tänä kesänä noi Floridan Wallmartista ostetut gladiaattorit. Hintaa tais olla kokonaiset 8 dollarii. Ei paha. Ja noi on kestäny mulla nyt jo vissiin 2 kesää ja tää on kolmas? Ei uskois että tollaset marketti kengät kovin kauaa kestäis.


Tänään ois tarkotus olla kavereiden kaa tossa parin tunnin päästä. Jotenki talvella näkee kavereita paljon vähemmän kun kesällä koska kesällä vaan jaksaa lähteä joka paikkaan kun on niin ihanan lämmin eikä tarvii pukee päälle miljoonaa vaatekerrosta.
Meiän ois tarkotus mennä rantsuun pariks tunniks ottaa arskaa ja ehkä juomaan muutama. Saa nähä nyt.. Oon muuten nyt alkanu syömään porkkanoita koska haluun täks kesäks kivan rusketuksen :D!

4 kommenttia:

  1. Nyt heitän ihan reilusti aiheen vierestä, mutta ompas sinulla kauniit silmät! Ihanat! :)

    xoxo Nina

    VastaaPoista
  2. Oi, toi jumpsuit on ihana! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.com/

    VastaaPoista