torstai 31. toukokuuta 2012

Roses are pink


Pinkkejä ruusuja <3

Tänään oli pakko saada tolta eiliseltä kirppis reissulta kotiutunut jumpsuitti päälle ku se on vaan niin kiva. Jalkaan pääs myös ne kultaset gladiaattorit. Harmi että nyt tuli noin kylmät ilman niin oli pakko laittaa legginsit ton jumpsuitin alle :(. Päättäreinäkin säätiedotus lupaa +13 astetta.. Eli ulos en oo saletisti silloin menossa.Leikkilin tänään pari kolme senttiä noita mun hiusten latvoja kun olivat niin huonossa kunnossa. Voisin kyllä tässä lähiaikoina leikellä vielä vähän lisääkin noita :) En tiiä huomaako kuvista että ne on vähän lyhentyny ku enhän mä niitä paljoa leikelly.


Kokeilin tänään myös tota uutta Rimmelin ripsaria ja täytyy kyllä sanoa että oli tosi tehokas! Toi harja osa on varmaan kaks kertaa paksumpi kuin muissa ripsareissa joten tolla tulee ihan kiitettävän pitkät ripset. Mullakin on yleensä aina tapana laittaa monta kerrosta ripsaria koska tykkään pitkistä ja näyttävistä ripsistä niin tolla ripsarilla ei hirveen montaa kerrosta tarvitse laittaa :)Meiän vessan valo on niin ihanan keltainen että tosta kuvasta tuli vähän epäselvä kun sitä piti niin paljon muokkailla. Ja toi tais olla ainut jotenkin onnistunu kuva jostakin kahestakymmenestä silmä kuvasta mitä otin. Silmistä on yllättävän hankala saada hyvää kuvaa!

Huomenna mulla oiskin sitten vika päivä koulua ennen kesälomaa. Jes! Puhuttiin luokkalaisten kanssa että vois ehkä laittaa mekon ja korkkarit huomiseen kevätjuhlaan mutta saas nytten nähä että löydänkö mitään kivaa mekkoa. Tällä hetkellä mulla on vaan yhet hyvät korkkaritkin ja ne on h&m:n käärmenahkakuvioiset joten niiden kaa ei kauheen moni mekko sovi yhteen.. Pitäis varmaan laittaa joku musta perus mekko mutta toisaalta mustakin on niin tylsä väri kun toi on kuitenkin kevät juhla...

10 kommenttia:

 1. ihana jumpsuit! ♥ sait uuden lukijan :3

  VastaaPoista
 2. toi sun jumpsuit on aivan mahtava!

  terveisin,Anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ihanan pitkät ripset, ja susta tulee jotenkin mieleen joku japanilainen nukke :D saattoi kuulostaa vähän oudolta, mutta hyvällä tavalla meinaan!

  http://princess-musicc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oon jo sun lukija? :)

  http://karoliinanlifestyle.blogspot.fi/ jos kiinnotais =)

  VastaaPoista