keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Juhannukseksi mökille

Huomenna päivällä lähetään ajamaan kohti Vilppulaa meiän mökille :) En tiiä yhtään vielä että kauanko ollaan siellä, riippuu ihan fiiliksestä. Enkä sitäkään osaa sanoa että milloin seuraavaa postausta kannattaa odotella. Hyvin mahollistakin on että pystyn sen tekemään vasta viikon päästä.

Eilinen ja tää päivä on menny kavereiden kaa hengaillessa ja kirppareilla käydessä. Eilen illalla käytiin Tuulin kaa nopeesti järvenpään uudella Fidalla ja helmi kirpparilla. Tänään taas ollaan ajeltu Suvin ja Tuulin kaa vaan ympäriinsä ja käytiin tuusulassa yhellä vähän isommalla kirppiksellä. Löysin kaikkee kivaa vaikkei mun raha tilanne oikeen ookkaan mikää mailman paras. Nyt se lottovoitto tänne pliis!


(kaikki vaatteet alunperin kirppiksiltä) t-paita ja shortsit h&m / laukku Bianco/ käsikoru Guess


Oon nyt ihan tykästynyt tohon uuteen hattuun ja balleriinoihin. :D Toi t-paita löyty eilen Fidalta ja kun näytin tota tuulille niin sen eka lause oli että "hm... aika ghetto". :D No mut mä ainaskin tykkään tosta!

Tänään kävin vihdoinkin pankissa hakemassa itelleni nettipankki tunnukset. Oonhan mä ollut täysikänen jo vaivaset 9 kk? Oon välillä vähän saamaton :D


Jossakin välissä päivää käytiin hakee prismasta eväät ja mentiin rantsuun istumaan. Tästä on nyt ilmeisesti tullut joku pinttynyt tapa meille kolmelle :D Tänään tuolla oli kyllä niin perkeleen kylmä ja tuulinen ilma että istuttiin tuolla maksimissaan viis minuuttia ja mentiin Tuulin autoon syömään eväitämme...


Sitten kun oltiin saatu eväämme syötyä niin mietittiin että mitäs nyt tehdään ja päätettiin ajaa tuusulaan femma tori nimiselle kirppikselle. Ekaks etittiin tota kirppistä keravalta mutta eihän siellä ollutkaan ton nimistä kirpparia ja sit suunnistettiin tonne tuusulaan :D Tässä kirppis ostoksia:


Nää kuvat oli ihan ylivalottuneita niin piti muokkailla niitä aika paljon että noista saa jotain selvääkin.


Bikbokin punainen mekko 8e. Kuvissa toi näyttää ihan pinkiltä mutta oikeesti toi on ihan kirkkaan punainen. Mulla on tosi vähän punaisia vaatteita joten toi on kiva lisä vaatekaappiin :) Tykästyin ton mekon hihoihin kun ne on vähän erilaiset kun normi mekoissa.


Virkattu/neulottu toppi 0,50e. Tonne alle laitoin mustan bandeaun kun en viitti pelkkii rintsikoit tonne alle laittaa kun toi on kuitenkin tollanen aika paljastava.


h&m:n mekko 4e. Tossa on ainut miinus se että tossa on takana halkio joka on niin iso että melkein takapuoli vilkkuu, voisin ommella sitä vähän lyhyemmäks että tota pystyy käyttämään :D

Kohta puoliin pitää alkaa pakkaamaan kamoja huomista reissua varten, jee en malta odottaa huomista :D! Hyvää kesää kaikille <3!

6 kommenttia: