sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kotona!


Heippa kaikille! Juhannus meni mökkeillessä ja oli ihan kivaa :) Tehtiin juhannuskokko yhelle lähisaarelle jonne mentiin veneellä seitsemän hengen porukalla. Siellä sitten koottiin kokko ja nautittiin ilta auringosta. Grillasin myös tän kesän ekat vaahtokarkit! Ne on parhautta <3
Sitten kun kokko alkoi hiljalleen sammumaan niin kaadettiin ämpäreillä vettä päällä ja huh sitä savun määrää mikä siitä tuli :D Sitten kun kokko oli saatu sammuksiin niin lähettiin takasin mökille ja grillailtii vielä makkaroita ja paistettiin lettuja ennen kun mentiin Japin kaa nukkumaan.
Lauantaina lähettiin Japin kaa sieltä joskus puolen päivän aikaan ajamaan kohti jokelaa. Matkalla käytiin ABC:n hesessä mega aterioilla ja eipä me kummatkaan sit jaksettu niitä loppuun syödä :D... Matkassa meni vaan reilu pari tuntia vaikka yleensä on mennyt lähemmäs neljä tuntia kun on tehty aina parit pysähdykset per matka :) Mitenkäs teidän juhannus sujui?

PS! Oon tässä harkinnut että pitäisiköhän mun tehdä blogikirppis? Tonne valtteriin on aina niin raskasta lähteä raahaamaan miljoonat vaatteet ja kengät että blogikirppis tulis luultavasti tarpeeseen. Olisiko täällä kiinnostusta blogikirppikselle :) ?

6 kommenttia: