torstai 28. kesäkuuta 2012

Puisto Blues

Eilen käytiin Suvin kaa Järvenpään puisto bluessissa. Se on jokavuotinen tapahtuma joka tulee Järvenpäähän aina kesällä ja kestää pari päivää. Jos asuu jossain järvenpään lähistöllä niin kannattaa ihmeessä käydä tuolla. Siellä myydään kaikkea jännää :D


Olin kyl vähän pettynyt kun metrilakujen hinnat oli noussut. Ennen sain viidellä eurolla seitsemän lakua mutta nykyää saa enään viisi. Piti mun niitä sitten jokatapauksessakin ostaa vaikka olivat vähän kallistuneet. :D


Siellä myytin vaikka kuinka paljon kaikkia ihania koruja <3 Ostin sieltä viime vuonna nimi korun johon ostin nyt yhden uuden palan :D Oisin halunnut vielä pari muutakin palaa sieltä mutta pitää vähän säästää nyt rahaa niin en saanut ku ton yhen..


Sinne oli myös tullut joku juusto koju missä myytiin toinen toistaan oudompia juustoja.Metvursti kojun jälkeen tuli mun ja Suvin unelma koju :D Kummatki ajateltiin yhtäaikaa että ollaan tultu taivaaseen :D heh.


Kattokaa nyt noita herkkuja <3!Sitten kun oltiin Blues katu kierretty läpi niin käytiin pikaisesti ottamassa parit asukuvat ja sen jälkeen mentiin moikkaamaan Millaa sen työpaikalle kun se on rantavahtina :)


toppi kirpparilta / housut kirpparilta (terranova) / laukku kirpparilta (bianco) / kengät jenkeistä
Bongattiin ihanan väriset jopot :D!
Ps. Laitoin taas blogikirppikselle uusia vaatteita ja koruja :) Tällä kertaa sinne meni mm. nämä ja muita juttuja:14 kommenttia:

 1. pakko kans hommata tommone nimikoru! :D en tienny mist noit saa mut kiitos ihanien kavereideni nyt tiän! ;D

  VastaaPoista
 2. Wow, amazing!!

  Let's be friends!
  xx,
  L.
  WLL

  VastaaPoista
 3. ihania herkkuja! alko niin tekee mieli metrilakuja :P hihi!

  VastaaPoista
 4. Juu mäkin tykkäilen^^ ja kiitos! <3

  VastaaPoista
 5. oot iha hullun kaunis & tosi kiva blogi sul ! (: <3

  VastaaPoista