maanantai 4. kesäkuuta 2012

What doesn't kill you makes you fighter

Tsaude. Tänään oon istunut Millan kaa 6 ja puol tuntii kuuntelemassa perehdetystä meidän tulevaa kesätyötä varten. Järvenpään kaupunki järjesti kaikille tuleville kesätyöntekijöille tollasen perehdytyksen. Olin aamulla aika rätti poikki ja niin oli Millakin, kummallakin vaan silmäluomet meinas painuu kiinni ja sit keksittiin pelata ristinollaa että pysyttäis hereillä :D

Jotkut tais kysellä että miten se mun ostama tyvikohottaja on toiminut ja ikäväkseni täytyy sanoa etten oo huomannu mitään eroa entiseen. Tai sitten se ei vaan tehoa mun hiuksiin, en tiiä :D Oishan toi ollut ihan kiva jos ois toiminut niin ois saanu hiukset vähän "einiin lättänöiks", mutta minkäs teet.


Tein tänään aikani kuluks pari kesä vaate kollaasia. Vaatteet ja asusteet on siis kopsattu Coal N terry vintagen, Nellyn ja Gina Tricotin nettisivuilta.


Clutch ja kengät Nelly.com / muut Coal N terry vintage


kengät nelly.com / laukku, lasit, toppi Gina Tricot / shortsit Coal N terry vintage


kello ja kengät Nelly.com / muut Gina Tricot.


Oon niin ihastunut nyt noihin Goal N terry vintagen shortseihin, kukkakuosiin ja pitsiin. Sen voikin varmaan huomata jo näistä kollaaseista :D Lemppari kollaasi on varmaankin tää viimenen. Mikäs teille natsaa parhaiten? :)


Tässä ois parit asukuvat viimeviikolta. En nyt satu muistamaan että mikä päivä oli kyseessä mutta ilmeisesti joku aika kylmä koska karvareuhka on päässyt pitkästä aikaa päälle.


karvaliivi ja hame kirppikseltä / laukku jenkeistä / korvikset kirppikseltä (gina) / kengät converse


Huomenna aamulla herätyskello soi puol ysiltä ja puol kympiltä lähtee juna tikkurilaan. Meen sinne Annin kaa koska meiän täytyy käydä meiän todennäkösesti tulevalla työharjottelupaikalla täyttämässä pari lappua ja muuten vaan käymässä. Tästä en nyt vielä kerro tän enempää vaan vasta sitten kun aihe on ajankohtainen. Nyt taidan mennä koisimaan että jaksan sitten aamulla herätä :D !

8 kommenttia: