torstai 16. elokuuta 2012

Dark haired girl

Värjäsin tossa eilen illalla hiukset pitkästä aikaa koska juurikasvu alkoi olla jo melkoinen.. Joku anonyymi siellä taas viisaana kommentoikin että näytän kaljulta kun mulla on tollanen juurikasvu :D Emmä tiiä et miten voin kaljulta näyttää jos on hiukset kuitenki päässä :D? No nyt sinä anonyymikin siellä voit huokaista helpotuksesta nimittäin juurikasvu is gone!
Ennen:


Jälkeen:


Noi näyttää normivalossa kyllä melkein mustilta mutta kyl ne tost viel haalenee :) En tajuu noit hiusvärejä kun ostaa normiruskeen värin ja sitten ku värjää niin yhtäkkiä onkin melkein mustat hiukset? :D Siks en tehnykkään sitä virhettä että oisin ostanut tummanruskeen hiusvärin koska niistä ois tullut ainakin mulla mustat. Mutta oon mä kyllä ihan tyytyväinen noihinkin :)
Ja tällä värillä mä siis värjäsin.Kuvailtiin tänään koulussa vähän kavereiden kaa mun kännykällä ja tuli kyllä tosi laadukkaita ja tarkkoja kuvia (huom. sarkasmi). Mentiin luokan kaa johonkin ihme taloon kattelemaan jotain esineitä yms. Oli ilmeisesti joku nähtävyys se talo :D Sillä välin siis kuvailtiin siellä pihalla kun venattiin että maikka saapuu paikalle.
¨

Rosa ja Anni oli vahingossa ostaneet samanlaiset paidat ja mullakin oli turkoosit farkut tänään jalassa niin oltiin kyl aika pähee turkoosi jengi... :D

Ihanaa kun nyt on tullut taas vähän lämpimämmät ilmat<3! Paitsi se on kyllä aika bebasta että kouluun lähtiessä saattaa olla kylmä nahkatakissa ja farkuissa ja kun pääsee koulusta niin pärjäis ihan hyvin shortseissa ja topissa :D..

Laittelin blogikirpparille taas pari uutta vaatetta :) Pinkin bilemekon ja Zaran legginsit. Käykääs huutelee :)!


Kirppikselle pääset TÄSTÄ!

6 kommenttia:

 1. mistä noi aurinkolasit on? :)

  VastaaPoista
 2. vai että kaljulta :D justiinsa... no nyt ei ainakaa kellää oo valittamista
  muuten kiva toi valkosininen kukkatoppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo joillaki taitaa olla vähä näös vikaa tai jtn.. :D kiitti :)!

   Poista