keskiviikko 22. elokuuta 2012

Last summer


Siinä oli teille jätti kuvapläjäys viime kesästä. Kun muistelen kesää niin musta tuntuu etten tehnyt juuri yhtään mitään mutta kyllähän nää kuvat vähän toista väittää :D Kuvat on siis järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. :)
Kesällä tuli mm. hengailtua paljon Japin  ja kavereiden kanssa, baarissa tuli käytyä muutama kerta, hietsussa 2 kertaa, shoppailemassa, valtterissa myymässä, mökillä 2 yötä Japin kanssa, Suvin ja Tuulin ylppäreiden juhlintaa, Anniinan 18- v synttäreitä vietettiin ihan kesän alussa, koripalloa pelattiin monta kertaa, leffassakin tuli käytyä, mansikoita söin enemmän kuin laki sallii, Suvin kanssa käytiin järvenpään blues kadulla kiertelemässä, ässämixiäkin tuli popsittua muutamaan otteeseen, heinäkuun olin töissä järvenpään viherpalveluilla, siskon synttäreiden juhlintaa ja vaikka mitä muuta :D Oli mulla siis kaikinpuolin oikein mukava kesä.
 Yks asia jäi vain vähän ketuttamaan, nimittäin se että en sitten kertaakaan uinut koko kesän aikana! Aina kun olin rannalla niin joko vesi oli liian kylmää tai sitten ilma.. No ehkä heitän sen talviturkin sitten ensikesänä! :D
Mitenkäs teidän kesänne menivät :) ?

6 kommenttia: