torstai 30. elokuuta 2012

Today is the oldest you' ve ever been and the youngest you' ll ever been again

Käytiin eilen mun koulun jälkeen Suvin kanssa vihdoin ja viimein varaamassa Järvenpään autokoulusta meille ekat teoriatunnit :D! Haha oon ylpee itestäni kun vihdoin sain senkin tehtyä.. Eihän mun tosiaan ookkaan pitänyt ilmoittautua sinne kun jostain huhti-toukokuusta saakka? 


Sen jälkeen molemmilla alkoi jo olla kurniva nälkä niin otettiin suunnaks viereinen hese. Haha naurettiin sitä Suvin kaa kun muilla bloggaajilla on blogeissaan kuvia missä ne on käynyt hienoissa ravintoloissa ja syönyt kalliita sisäfile pihvejä ja siemaillut vähän viiniä siinä samalla niin mulla on aina kuvia vaan hesestä ja mäkistä :D No mut hesen juustohampparii ei voita mikään!


Liivi kirppis / paita Monki / shortsit kirppis (h&m) / laukku Gussaci / kengät Converse


Käytiin myös pikaisesti prismassa sillä välin kun venattiin että mun äiti tulee meiät töidensä jälkeen keskustasta hakemaan. 


Ihmeteltiin seppälässä aika kauan että mikä toi ylläolevassa kuvassa oleva tökötti oikeen on. Sit menin kysymään myyjältä ja sekään ei oikeen tiennyt ja kutsui toisen myyjän paikalle joka ei myöskään tiennyt :D Sit ne myyjät siinä aikansa pähkäili ja päätti avata ton paketin ja toi paljastui mustaksi ripsiliimaksi. Aika kätevää! Ei jää sellasia tyhmiä jälkiä valkosesta/värittömästä ripsiliimasta :) Ton kanssa pitää sit ollakkin vähän tarkempi ellei halua että on koko silmä ihan musta.. :D
Eikä hintaakaan tolla ollut kuin 4 euroa! Saa sitten nähdä että kuinka laadukasta liimaa toi on mutta voin sitten vaikka raportoida tänne blogin puolelle että miten on toiminut :)


Sit ostin kans tollasen ylikalliin (melkei 15e) meikinpohjustusvoiteen. En yleensä tuhlaa rahojani tälläsiin mut oon tätä joskus kokeillut ja iho oli ihanan silee ja muutenkin kivan tuntunen sen jälkeen joten päätimpä sitten ostaa.. :D


Aamulla kun heräsin ja menin puoliunessa käymään keittiössä nii huomasin että meiän katti on löytänyt itelleen uuden nukkumispaikan. Ainut miinus tossa on että se ei ees mahdu tonne kokonaan :D 

6 kommenttia:

 1. hesen juustohamppari ♥ parasta :D

  VastaaPoista
 2. Oi vähä ihana kissa! :D
  Kätevä toi musta ripsiliima! Bloggaile sitten kuinka se toimii! :) Vois itekki ostaa, olis paljo mukavampi musta ku valkonen liima.. :)

  VastaaPoista
 3. kissojen pitää kyllä aina tungeta kaikenmaailman paikkoihi :DDD

  VastaaPoista