sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Cheek

Oltiin eilen illalla kavereiden kanssa kattomassa Cheekkiä kun se esiintyi RT:ssä. En oo mikään hirveen suuri cheek fani (enään) mutta pitihän sitä nyt mennä kattomaan kun kerran oli järvenpäähän tullut ja liputkaan ei maksanut kuin 11e sisältäen narikan. Fanitin cheekkiä ehkä joskus 13-16 vuotiaana aika paljon ja osaan näköjään vieläkin monta biisiä ulkoa :D


Eilen oli kyllä ihan sairaan kylmä! Onneks saatiin autokyyti sinne keikalle ja Japi haki mut ja Tuulin sieltä joskus 1 maissa niin ei tarvinnut junalla lähteä suhailemaan takasin himaan.


Päälle pääs eilen toi Hersecretin pinkki mekko ja valkoinen baarilaukku. En muistanu ottaa mitään asukuvia tälläkertaa.


Lähettiin ajamaan sinne siinä 10 jälkeen kun oltiin eka oltu alottelemassa kyrölässä Tuulin ja Katskun kaverilla :)


Oli kyl kaikinpuolin ihan kiva keikka. lukuunottamatta paria tappelevaa ihmistä siellä lavan edessä ja sitä että se cheek alkoi esiintyä vasta siinä 12 maissa.

Muun viikonlopun olinkin sitten taas Japin kanssa. Mentiin lauantaina shoppailemaan :) Käytiin gigantissa koska siellä oli ne huimat alennukset ja Japi osti jonkun johdon puhelimeensa ja mä kattelin siellä kännyköitä ja läppäreitä koska haluisin sen Samsung Galaxy Ace puhelimen ja mietin että ostaisinko sen nyt tässä mun synttäreiden tienoilla vaiko enkö. Myös mun läppäri alkaa vähän jo vetelemään viimeisiään koska välillä koko ruutu pimenee ja tulee sellasia viivoja toi näyttö täyteen. No onhan tää kyllä jo suht vanha kone kun on ollut jo Japillakin ennen mua :)
Gigantin jälkeen käytiin jumbossa metsästämässä Japille nahkatakkia ja vihdoinkin jopa löydettiin sellanen :D Ollaan sitä yritetty jo ettiä ties kuinka monestä kaupasta kunnes nyt löydettiin One Waysta kiva takki :)

2 kommenttia: