sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Uusin perheenjäsen

Aloitetaan tää postaus vaikkapa torstain kirppisreissulla. En löytänyt juuri mitään paitsi ihanan topin mitä oon ettinyt jo sika kauan, eikä ees haittaa vaikka en löytänyt muuta koska oon niin iloinen että löysin tän topin! Se pääs mulle heti perjantaina päällekkin ja tarkoitushan siis oli ottaa asukuvia mutta perjantai floppas sitten ihan täysin ja lopulta istuttiin kello 10 illalla Sinin ja Japin kaa yhen lähi räkälän pizzeria osiossa kebabilla.. Tarkoitushan siis oli viettää perjantai juhlien mun ja Japin synttäreitä mutta ehkä ensi vuonna sitten sekin onnistuu :D..


Toppi on alunperin Zaran ja kustansi kirpparilla 4 euroa.

Lauantai aamulla sitten heräiltiin Japin kanssa helsingistä ja sitten mentiinkin Japille loppuviikonlopuksi. Tänään sillä oli sitten 19 v synttärit lahjan annoin kyllä jo viimeviikonloppuna :D Päivällä Japi sitten toi mut kotiin ja lähti illalla takasin inttiin. No, onneks nää viikot menee sika nopeesti, melkein puolet armeijasta se on jo käynyt! :D

Kotona kerkesin olla jonkin aikaa ja sitten lähettiin koko perhe kohti kirkkonummea hakemaan pikkukisua kotiin! :) Paikan päällä ottelin sitten kuvia meiän kisusta ja sen sisaruksista. Niitä on muuten vielä monta jäljellä ja kaikki tosi hyväluonteisia että jos jotakuta kiinnostaa niin voin antaa tuon kasvattajan yhteystiedot :)


Tunnin auto matka meni ihan hyvin, vähän se ekaksi oli levoton siellä kopassa mutta kyllä se sitten lopulta nuhakahti ja kun päästiin kotiin niin halusi heti reippaasti tulla ulos kopista :)


Kun pääsi kopista ulos niin tietty heti kaikki oli sitä silittelemässä ja kaikki ois halunnut pitää sitä yhtäaikaa sylissä ja mä otin tuhat miljoonaa kuvaa siitä :D Eikä pikkusella näyttänyt olevan yhtään edes koti ikävä koska alkoi samantien tutkia paikkoja ja leikkiä uudella lelulla :)


Vähän ajan päästä siitä kun oltiin kotiuduttu niin Suvi ja Tuulikin tulivat kissaa katsomaan. Sitten lähin niiden mukana Suville koska sillä oli pakastin täynnä Ben&Jerrysiä koska se sai niitä ilmaiseksi töistä. Ja minähän tietty olin heti ekana jonossa valmiina ottamaan ilmaisia jäätelöjä :D Tää oli nyt vähänniinkuin Suvin synttärilahja mulle, ja kyllä kelpaa! :D Sain mukaani vielä tyylikkään Ben&Jerrys lehmäkuvioisen kylmälaukun, olin varmasti tyylikäs näky sitä kantaessani :D


NAM<3!

11 kommenttia:

 1. Sullaki on todella kiva blogi. Liityin lukiaksi :)

  VastaaPoista
 2. ihana kissa <3 ja mis se suvi on töissä :) meinaa kelpais noi ilmaset jätskit mullekki :)?

  VastaaPoista
 3. miten toi valtteri kirppis toimii? onko siel myyjiä , ja onko vaatteissa hinnat vai pitääkö kysyy yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo eli siellä on myyjiä jotka myy omia tavaroitaan ja joskus ne laittaa niille tuotteille hinnat mut yleensä pitää kysyä että paljonko mikäkin maksaa.

   Poista