maanantai 24. syyskuuta 2012

Viimeaikaisia ostoksia

Tsaude. Tänään kun tulin töistä himaan niin postiin oli tullut paketti minkä tilasin JT Beauty Outletista. Toimituksessa meni noin viikko koska paketin mukaan se tuli ulkomailta. Ja tässä paketin sisältö:Ripsiseerumi ja huulikiilto. Mun on jo jonkin aikaa pitänyt hankkia ripsiseerumi ja toi vaikuttaa tosi laadukkaalta! :) Voin sitten vaikka tässä parinviikon sisällä tehdä postauksen että miten toi on toiminut. Tota pitää siis laittaa aina aamuisin ja iltaisin ja voi laittaa myös ripsivärin alle. Ootan innolla että miten toi toimii!

Tänään kävin myös pikasesti Lindexissä ja olin aika yllättynyt että löysin sieltä kaks kivaa vaatetta ja kummatkin viel puoleen hintaan!


Blingbling neule noin 13e. Aina näin syksyisin alan hamstraamaan sikana neuleita ja kesällä sitten niillä ei teekkään taas mitään. :D Onneks neuleet tuskin ihan heti muodista menee niin niitä voi käyttää monta talvea peräkkäin.


Viininpunaiset farkut 10e. Oon vihdoin alkanut lämpenemään viininpunaiselle. Nyt se jopa näyttää ihan kivalta mun silmään.

Huomenna meitsi onkin sitten 19v! :D Kauhee kun tuntuu jo vanhalta.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti