perjantai 12. lokakuuta 2012

Lounaskahvila Tyyni

Eilen käytiin Suvin ja Tuulin kanssa pikaisesti mun töiden jälkeen Lounaskahvila Tyynissä joka sijaitsee ihan Järvenpään keskustassa :) En ollut siellä jostain syystä ennen käynytkään vaikka tosi mukava paikkahan se oli! Hyvä palvelu ja mukava sisustus.


Ostin kaakaon ja täytetyn croissantin. Tykkään tollasista täytetyistä croissanteista ihan sikana! Pitäs joskus ite tehä noita koska kahviloissahan noi ei oo mitään kovin halpoja :D


Croissantin jälkeen mahaan jäi vielä tilaa joten otin sitten tollasen minttu suklaa kakun palan. Toi oli ihan ookoo mutta ehkä jopa vähän liian suklainen mun makuuni. Miten tää on ees mahollista? :D Suvikin otti tälläsen ja Tuuli söi porkkanakakun palan :)


Yllä Tuulin joku mikälie erikoiskahvi :D Harmi etten juo kahvia meinaan toi näyttää aika hyvältä!


Suvi ihastelemassa maisemia. Oikeesti se ei vaan halunnut kuvaan :(


Naurettiin Suvin kaa sille et yllä olevassa kuvassa näytetään yhtä iloisilta kuin ylä asteen ruokailussa :D

Eilen kävin myös siellä lääkärissä hakemassa sen terveystodistuksen ajokorttia varten ja eihän siinä mennyt kuin max. 10 minuuttia. Siellä selvis että mun vasemman silmän näkö on hitusen huonompi kuin oikean mutta ei mitenkään merkittävästi että se vaikuttais mihinkään.


Tää oli ajastettu postaus minkä tein eilen illalla ja tähän aikaan kun tää ilmestyy oon todennäkösesti vielä töissä ja töiden jälkeen en kerkeis postaamaan koska sitten vaan vaihan nopeesti vaatteet, käyn koneella ja lähden Japille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti