sunnuntai 4. marraskuuta 2012

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Tää viikonloppu on ollut aika harvinaisen tylsä. Oon mm. istunut koneella, istunut koneella ja istunut koneella. Perjantaina ei sitten mentykkään Suvin kaa sinne stadiin vaan oltiin vaan niillä kattomassa leffaa joka oli kyllä aika hyvä :) No mitä muuta voikaan odottaa Justin Timberlaken ja Mila Kunisin leffalta.
Eilen päätin tylsyyttäni käydä kirpparilla ja onneks lähin koska löysin kaikkee kivaa!


Pinkki seppälän pipo 2,50e. Tää on niin pähee! Toi tupsu vois olla ehk aavistuksen pienempi ku tulee vähän tonttulakki efekti mut nooo pikkuvikoja.


Monkin korkeavyötäröiset farkut 4e. Tämmösii oonki halunnu jo kauan. Mulla on vaan yhet mustat farkut ja niis on aika matala vyötärö ni niit ei pahemmin käytetä lyhyiden paitojen kanssa toisin kuin näitä uusia.


Ginan t-paita 1e. Mietin tätä ostaessani että käytänkö oikeesti paitaa jossa on kotka mutta sitten aattelin et tälläset galaxy kuvioiset vaatteethan on nyt in joten ehkäpä mä käytänkin! Ja onhan toi nyt oikeesti aika hieno.


h&m:n kauluspaita 3e. Täs on sitä jotain! :D Ihanan värinen, kivaa materiaalia ja muutenki hieno! Tää pääsee ainaki kovaan käyttöön. Sopii vaikka hyvin yhteen noiden Monkin farkkujen kanssa.


Ja viimeisimpänä... mutta parhaimpana löytönä Picesin laukku kolmella eurolla<3! Kun näin tän siinä pöydässä niin ajattelin vaan että älä vielä innostu koska tässä on pakko olla joku vika. Aikani siinä sitten tutkittuani en löytänyt mitään vikoja joten mukaanhan tääkin lähti. Kotona sitten huomasin että oho tossa on vetskari hajonnut...  En kuitenkaan anna sen häiritä vaan käytän tota joka tapauksessa.

Mitäs ootte mieltä mun ostoksista? :)

10 kommenttia: