torstai 29. marraskuuta 2012

The beauty of nature

Eksyin tossa yksi ilta yhteen kivalta vaikuttavaan nettikauppaan ja selailin kaikkia tuotteita ihan innoissani varmaan ainakin tunnin verran. Teki mieli tilailla vaikka mitä mutta pitäisi säästää rahaa joululahjoihinkin niin tilailut jätin nyt ainakin toistaiseksi. Ja tämä verkkokauppahan siis on :http://www.kosmetiikkaartemis.com. Poimin netti sivuilta hieman kiinnostavilta vaikuttavia tuotteita. Laitan joka tuotteen alle linkin kyseiseen tuotteeseen niin teidänkin on helppo päästä suoraan tuotteeseen eikä tarvitse alkaa nettisivuilta selailemaan jos jostain kiinnostui :)Ihan ekaksi silmiin pisti 77 Luomivärin setti joka sattui olemaan vielä alennuksessa hintaan 17e. Mitä mä oon näitä nähnyt muissa kaupoissa niin yleensä on ollut siinä 20-30 euron hintaluokkaa. Eniten tykkään noista ruskean eri sävyistä koska niillä pystyy luomaan tosi kivan arki taikka juhlameikin.


Siellä myydään myös alle neljällä eurolla erilaisia tekoripsiä. Mun mielestä yhtä halvalla saa vaan Seppälästä. Noi on siitä kivat koska näyttää vielä suht luonnollisilta kun on noin tasaiset eikä liian pitkät. Ite harvoin käytän ripsiä juuri siitä syystä kun en oikein ikinä onnistu löytämään tarpeeksi luonnollisen näköisiä kun en halua antaa mitään Johanna Tukiainen fiboja itestäni :Dkulmakyniä hintaan 2,40e! Täähän rupee menemään jo halvemmaksi kuin h&m:ssä :D Ja laatu on takuuvarmasti parempi. Nyt tiedän mistä ostan tästä lähin mun kulmakynät.Aurinkopuuteri alennuksessa alle femman. Ite tykkään käyttää just näitä "kuulia" normaali aurinkopuuterin sijasta koska noissa pystyy paremmin valita sen määrän mitä siihen sutiin tulee.Sivuilta löytyy paljon myös ihonhoitoon liittyviä tuotteita kuten ylläoleva Meikinpohjustusvoide.


Kynsilakka friikkinä olin tietysti ihan haltioissani Näistä kolme ja puoli euroa maksavista lakoista.
Siellä myydään myös halvemmalla näistä Syossin shampoita kun muualla. Lisäksi kaupassa myydään mm. hajuvesiä, koruja, laukkuja, suihkusaippuoita, meikkisuteja ja tarvikkeita, kynsiviiloja, ripsientaivuttimia ja jopa kahvia ja teetä. Täytyy ihan rehellisesti myöntää että paras nettikauppa vähään aikaan mitä on vastaan tullut.

Bongasin heiltä omat Facebook sivutkin missä osallistuin kivaan kilpailuun josta voi voittaa Planet Span tuotepaketin. Käykää ihmeessä tekin osallistumassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti