lauantai 3. marraskuuta 2012

Uusin ihastus: Värikkäät nahkalaukut

Mulla on usein tapana pukeutua hyvin mustavoittoisesti ja välillä ei oo vaatteissa minkään näköistä väriä. Varsinkaan näin talvisin. Siksipä ajattelin että mikäs sen parempi asun piristäjä kuin joku ihanan värinen nahkalaukku! Ihastuin ihan täysin Lindexissä yhteen mintunvihreeseen laukkuun johon törmäsin (kirjaimellisesti) tossa yksi päivä. Eli kuljin sen laukun ohi ja se tipahti lattialle ja sit kun nostin sen niin olin sillein "whoah". :D Kaikki varmaan tietää ton tunteen kun saa jonkin upean vaatteen yms käteensä :D


Se kyseinen laukku ihanuus on yllä olevassa kollaasissa alhaalla ja oikealla. Muut kollaasin laukut bongasin mm. Nellystä, Zalandosta ja Asoksesta. Kun etin noilta nettisivuilta värikkäitä laukkuja niin aika selvästi viininpunaisia ja muita punaisen sävyisiä laukkuja oli eniten. Jos mä nyt saisin päättää minkävärisen laukun haluaisin niin väri olisi luultavasti just toi mintunvihree (kuvassa näyttää kyllä enemmän ehkä vaaleansiniseltä) tai viininpunainen. Ja laukun pitäisi ehdottomasti olla (teko) nahkalaukku eikä mikään kangas härpäke :). Iskeekös teille yhtään nää värikkäät nahkalaukut? :D Ja jos iskee niin minkäväriset eniten? :)


Googlettamalla löyty myös julkkiksilta aika kivoja laukkuja :) Etenkin toi Victorian punainen nahkalaukku on just sellanen mistä tykkään<3!

6 kommenttia:

 1. vähänks sulla on kivoi ja monipuolisii postauksiija oot tosi kauniski :))

  VastaaPoista
 2. Kellepä toi Vicken Birkin ei iskis, sitä kun saa niin herkullisissa väreissäkin... Tyyris laukku, mutta ehkä joku päivä sellaisen saisi hankittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä :)! Jep, sitä päivää ootellessa :D...! Voi ehkä ainakin mulla vähän aikaa kestää :D

   Poista
 3. Mä en kestä! Haluan nyt heti kaikki Korsin laukut väreissä :D

  VastaaPoista