keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Without makeup

Moni bloggaaja on tehnyt postauksen missä on kuva heistä ilman meikkiä eikä kuvaa ole mitenkään muokattu. Uino haastoi kaikki lukijansa tekemään samanlaisen postauksen ja mä päätin nyt tarttua haasteeseen. 
Otin aamulla ennen meikkaamista kuvan jossa ei ole yhtään meikkiä enkä ole kuvaa muokannut, edes valotusta. Oon tossa vielä aika väsyneen näköinen mutta joo tässä se kuva! Älkää menettäkö yöunia :D


Mulla on luonnostaan hyvä iho eikä oo pahemmin koskaan finnejä mulla. Yhtään mustapäätä en oo ikinä nähnyt. Tummia silmänalusia sitten löytyy noidenkin edestä. Onneksi siihenkin on keksitty se roll on hommeli joka estää tummien silmänalusten tulon. Siihen oon myös ihan tyytyväinen että mun ripset ja kulmat on suht tummat vaikka mun luonnollinen hiustenväri onkin aika vaalea. 
Mulle ei myöskään koidu minkään näköisiä ongelmia käydä vaikkapa lähikaupassa tai muualla ilman meikkiä.  Mun mielestä nykyajan naiset meikkaa vähän turhan helposti joka paikkaan minne ei meikkiä välttämättä tarvitsisikaan. 
Nyt haastan kaikki mun lukijat laittamaan omiin blogeihinne meikittömän kuvan :) Ja mulle voi sitten linkkailla niitä koska ois kiva nähdä kuinka monella on pokkaa tämä tehdä ;)!

10 kommenttia:

 1. Oot tosi sievä myös ilman meikkiä.:)

  VastaaPoista
 2. Oon joskus aikaisemmin jonkun kuvan meikittömästä nassusta tonne laittanut :D
  http://linda-neverbackdown.blogspot.fi/2012/10/lohoilya-ja-nettishoppailua.html#comment-form

  VastaaPoista
 3. idea ei lähteny uinolta, vaan täältä http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2012/11/18/naked-truth/ :)

  VastaaPoista
 4. osallistuttu! :) http://katdjauh.blogspot.fi/2012/11/63-tyylia-metsastamassa-blogin-haaste.html

  VastaaPoista
 5. MÄki tein tän: http://zigiittos.blogspot.fi/2012/11/no-make-up.html

  VastaaPoista