sunnuntai 2. joulukuuta 2012

everybody dies, but not everybody lives

Nyt tulee taas kunnon pitkä postaus kun ei oo vähään aikaan tullut :) Ekaksi voisin kertoa vähän kuulumisia. Viime tiistaina loppui mun 12 viikkoa kestänyt työharjoittelu ja keskiviikkona oli taas paluu koulun penkille. Ja voin sanoa etten mitenkään ihan riemusta hyppinyt :D Mun mielestä vaan koulussa opiskellaan niin paljon kaikkea turhaa ja toi käytännön kokemus (työharjoittelu) opettaa paljon enemmän. Mutta onneksi kohta on taas joululoma niin ei tarvii kauaa istua.
Perjantaina koulun jälkeen lähdin Tuulin kanssa Helsinkiin tarkoituksena mennä käymään just avatussa Bikbokissa koska siellä kaikki tuotteet oli -30% alennuksessa. Junat oli taas niin paljon myöhässä että päästiin sinne pari tuntia myöhemmin kuin alussa oli tarkoitus. No eipä se sitten lopulta enään haitannut kun sieltä löytyi kaksi kivaa paitaa.


toppi alennuksen jälkeen noin 9 euroa.


paita alennuksen jälkeen noin 12 euroa.

Bikbok vaikutti tosi kivalta kaupalta ja en ollut näköjään ainoa tuota mieltä oleva ihminen. Jonoa siellä oli parikymmentä metriä ja ihan hirvee tungos :D No mutta onneks Tuuli oli siinä jonon puoli välissä niin mä ovelasti soluttauduin siihen sen viereen niin ei tarvinnut jonottaa niin kauaa. Badass over here... :D


Jossain välissä molemmille tuli kauhea nälkä niin päätettiin mennä Rossoon syömään. Yleensä oon ottanut Rossossa aina vain pizzaa mutta Tuuli sai mut ylipuhuttua niin päätin kokeilla jotakin muutakin tällä kertaa. Otin siis tollasen parmesaani kana pastan ja oli kyllä tosi hyvää. Jos jotain huonoa tosta pitäisi löytää niin siinä oli mun makuun ehkä hitusen liikaa homejuustoa.
Älkää muuten ihmetelkö miksi jotkut tän postauksen kuvat on huonolaatuisempia kuin toiset, se johtuu siitä että en ottanut stadiin kameraa mukaan niin täytyi turvautua kännykän huonolaatuiseen kameraan.


Kampissa törmättiin Ice Agen sidiin.


Shoppinkien jälkeen Tuuli lähti junalla takasin Järvenpäähän ja mä menin pikkuhuopalahteen mun iskälle. Aamulla piti mennä valtteriin mutta aloin pe illalla kattomaan jotain Prad Pittin mailman tylsintä leffaa niin meni aika myöhäseks ja ulkonakin oli niin paljon lunta että aattelin nyt jättää tällä kertaa menemättä. Tainno, saas nähdä tuleeko siellä käytyä enään ollenkaan jos se muuttaa johonkin vantaalle...

Lauantain sitten vietin vaan leffoja katellen ja illalla kun J pääsi intistä niin menin niille. Sitten katottiin joku kauhu leffa ja arvatkaa sainko sitten unta kun mentiin nukkumaan. Vaikkei edes katottu sitä kokonaan mutta ihan tarpeeks näin silti... On ihan sika ärsyttävää olla tällänen yli herkkä kauhuleffoille. Varsinkin just sellasille yliluonollisille jutuille. Ihan sama kuinka paljon tahansa leffoissa päitä lentelee tai verta roiskuu niin se ei vaikuta muhun mitenkään mutta sitten kun leffassa on yksikin kummitus sun muu niin tervemenoa yö unet ! :D.... 


Kattokaa mitä löysin prismasta yks päivä!! Ton nimi on Ihg vaahtokarkki tee :D 


Kävin yks päivä viimeviikolla kirpparilla ja löysin ton sinisen neuleen kolmella eurolla ja vaaleanpunaisen pipon eurolla. Aattelin tota neuletta jotenkin vähän tuunailla koska tolleen se on vähän muodottoman näköinen.

ps. Pitäähän mun täälläkin toki sanoa siitä että mun pikkuveli sijoittui eilisissä Breikin SM kisoissa Juniori ryhmässä kolmanneksi :) !

4 kommenttia:

 1. Miks en voi asua Helsingissä ): Kaikki on löytänyt niin paljon kivaa Bikbokista, että himottais ihan kauheesti itekin päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niii :/ no mäkin asun järvenpäässä mutta onneks täältä sentään pääsee junalla tonne :)

   Poista
 2. Ihana tuo turkoosipaita. Nuo kauluksen yksityiskohdat on niin päheet!

  VastaaPoista