perjantai 14. joulukuuta 2012

Melancholy town where we never smile


Fiilis ku pääsin tänään koulusta... :D ^. Lähin suoraan koulusta Helsinkiin ku siellä oli yks asia mikä piti hoitaa ja siinä ei mennyt kauaa niin ajattelin että en jaksa heti lähteä takasin järvenpäähän ja poikkesin sitten Ginaan kun se oli siinä matkan varrella.


Kaulakoru 7,95

Ginan jälkeen kävin ostaa itelleni karkkipäivä karkit ( :DDDD) ja lähin takasin himaan. Kun kävelin juna asemalta himaan päin niin aloin kattomaan kun yhessä risteyksessä siinä meiän kodin lähellä oli ambulanssi, paloauto ja poliiseja enemmän ku laki sallii. Siinä sitten jäin pällistelemään siihen muiden lukuisten ihmisten kanssa ja yhtäkkii kuulin mun pään yläpuolelta kauheeta meteliä ja siitä lensi helikopteri ja laskeutui sinne yhelle pienelle maaläntille johon se just ja just mahtu. Siinä aikani pällisteltyäni sain sen verran selville että ilmeisesti joku ihminen oli jäänyt bussin alle koska siellä kannettiin paareilla jotain pois ja ne poliisit katteli sinne bussin alle. En sitten tiiä tosta sen enempää että jäikö sinne edes ketään mutta siltä se vähän vaikutti.


Nappasin siinä odotellessa sitten pari kuvaa ja lähdin himaan päin. :D Ois kyllä ihan kiva saada tietää että mitä tossa oikeesti tapahtu.

Ajattelin laittaa tänne nyt pari biisiä näin perjantain kunniaks ja siks ku en oo pitkään aikaan laittanut mitään musaa tänne blogin puolelle :).


4 kommenttia:

 1. Madeon!!! Mä en oo vielä törmännyt yhteenkään suomalaiseen joka kuuntelis sitä :D Ah oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha! :D se on paras <3! :D en oo kyl mäkää tainnu törmää yhteenkää suomalaisee joka sitä kuuntelee :D

   Poista
 2. Ihana tuo perjantaipalvonta kuva :--D

  Kiitos noista biisien linkkailuista, sain jotain uutta taas listoilleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha nii on :Dd juu eipä mitään, hyvä että olin hyödyksi ;D!

   Poista