maanantai 31. joulukuuta 2012

Some old pictures

Näin vuoden lopussa on aina kiva muistella vähän menneitä. Ajattelin ensiksi tehdä tästä kuluneesta vuodesta postauksen mutta nyt jotenkin enemmän inspaa laittaa tänne vain vanhoja kuvia kuluneilta vuosilta. Aloitetaan vaikka tästä vuodesta ja siirrytään niin pitkälle kuin (julkaisukelpoisia) kuvia löytyy :) En oo pahemmin muuttunut näissä kuvissa jossei hiustyyliä oteta laskuihin.

2012:
2011:2010:


2009:


Valitettavasti ei löytynyt enään ton vanhempia kuvia :D Haha voi noita aikoja, onneks sentään hiustyyli ja tyylitaju on vähän parantunut noista ajoista.. Muistan ku mulla oli joskus ihan kaikki leopardikuviota. Nykyään en melkein ees siedä sitä kuosia enään. Tykkäättekös te tälläsistä postauksista? Mun mielestä näitä on ainakin kiva tehdä :)

6 kommenttia:

 1. siule sopii nuo ruskeet hiukset tosi hyvi , nuo vaaleetki on tosi kivat !!

  VastaaPoista
 2. Moikka liitin nyt tähän tosi kiva blogi sillankin :)

  VastaaPoista
 3. Ja voiko kertoo et millä saat ton tullee et hyvännyksen jälkeen näytetään vasta toi kommentti ku haluaisin kanssa mutta ku en osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun pitää mennä asetuksiin ja sielt kommentteihin ja kohtaan kommenttien valvonta, ja siitä klikkaat sitä kohtaa missä lukee "aina" :)

   Poista