sunnuntai 27. tammikuuta 2013

falling from cloud 9

Nyt ei oo tullut postausta taas muutamaan päivään koska hukkasin mun kameran laturin joten en voinut otella kuvia. Tänään kuitenkin kun tyhjensin muistikortin koneelle niin olihan siellä jotakin julkaisukelpoisiakin kuvia. Netistä tilasin parillakympillä uuden laturin ja toivon että se tulisi nyt mahdollisimman pian.


Tein viimeviikolla juustosarvia ekan kerran sitten kasiluokan köksäntuntien. Ihan hyviä niistä tuli vaikkei ulkonäkö olekkaan mikään upein.


Viikonloppu meni ihan kivasti joskin en nukkunut juurikaan koko viikonloppuna. Perjantaina pidin täällä meillä pienet partyt ja tarkoitus oli mennä baariin muttei sitten päästy sinne asti. Kello oli jo reilusti yli 12 ja olisi pitänyt tilata taxi sinne ja kaikki oli vähän heikossa hapessa joten jäätiin suosiolla vaan tänne meille.

Seuraavana aamuna lähettiin J:n ja sen porukoiden kanssa autokaupoille ja vierähtihän siellä sellanen 4 tuntia.. Sanoinkin Japille sen jälkeen kun tultiin että nyt tiedän mikä on mailman tylsin asia. Autokaupoilla käynti. Jos ois kesä niin se vois vielä menetellä mutta mua ei oo selvästikkään tehty tänne suomen oloihin joten oli ihan jäässä siellä kokoajan.


Lauantai illalla sitten mulle tuli taas yksi aika ikävä juttu jonka takia piti lähteä terveyskeskuksen päivystykseen ja sain sieltä onneksi aika nopeasti antibiotit. Ne antibiotit tosin tuntui vaikuttavan vasta joskus myöhään yöllä joten en sitten saanut unta vaikka väsyttikin mutta kieriskelin ja tuskailin vain sängyssä ja päätin suosiolla mennä koneelle ja sitten menin nukkumaan vasta siinä kahden aikoihin yöllä kun olo oli vähän helpottunut.

Perjantai meni siis mulla ihan kivasti mutta lauantai oisi voinut mennä paremminkin. Tosin oli lauantaissa yksi hyvä juttukin, J oli ladannut koneelle ton uuden Django nimisen leffan ja se piti sitten tietysti heti katsoa kun olin itsekkin sen halunnut nähdä siitä asti kun sen mainoksen näin telkkarista. Oli kyllä ihan superhyvä leffa! Paras mitä oon moneen kuukauteen nähnyt. Jos on herkkä verelle eikä siedä verisiä tai raakoja kohtauksia niin en suosittele katsomaan :D Mutta muuten kyllä suosittelen!

Joskus vähän aikaa sitten sain Siniltä kuulla yhdestä tosi hyvästä laulajasta ja nyt oon jo kuunnellut sen biisejä nonstoppina. Jos joku täällä seuraa Vampire diaresia niin se on se bonnie siitä, en edes tiennyt että se tekee musiikkiakin :D Tässä pari sen biisiä:Iskeekö tälläinen musiikki teihin vai ei? :D

2 kommenttia: