keskiviikko 16. tammikuuta 2013

kuntokuuri

Tilasin marraskuun lopussa facediilistä Ab circle pro nimisen kuntolaitteen. Tilatessani sitä laitetta, toimitusajan piti olla kolme viikkoa. Mutta hupsista siinä menikin noin puolitoista kuukautta. No nyt kun laite vihdoin tuli niin olen sillä jo jonkin aikaa treenaillut ja tutustunut laitteeseen.


Sanoin Japille että se saa sitten koota ton mutta se olikin suht helppo koota ja osasin (melkein..) itse koota sen. Hintaa tällä oli alennuksessa 119 euroa. Se on aika paljon mun lompakolle mutta jos toi on niin ihme laite mitä luvataan niin kai voin vähän ylimääräistä pulittaa. Tuolla kun heiluu kolme minuuttia niin se vastaa sataa vatsalihasliikettä.


Nyt kun olen lopettanut ratsastuksen niin pakko olla joku kuntolaite ettei kuntoni ihan rapistu. En ole mikään lenkkeilijä ihminen joten sen vaihtoehdon suljin jo heti alussa pois.
Laitteen hyvät ja huonot puolet:

+Pitäisi tulla nopeasti tuloksia.
+Kunto kohoaa
+helppo käyttää

-Aluksi polvet tulivat kipeiksi mutta nyt ne on jo tottuneet
-Kun treenaa tuossa ns. "kovaa" niin laite saattaa liikkua paikaltaan mikä on aika ärsyttävää


Tavoitteeni siis ei ole juurikan laihtua (ehkä parisen kiloa) vaan saada parempi kunto, hieman enemmän lihaksia kun niitä ei tunnu juurikaan olevan, sekä vatsan alue olisi kiva saada ihan litteäksi mutten kuitenkaan halua mitään kovin näkyviä vatsalihaksia koska minusta vatsalihakset ovat enmmänkin miesten juttu.


Voisin vaikkapa kuukauden päästä tehdä uuden postauksen tästä aiheesta ja kertoa että onko tuloksia syntynyt. Laite ei juurikaan tunnu lihaksissa joten entiedä miten se sitten vaikuttaa. Olisi kiva kuulla teiltä että omistaako joku tätä laitetta ja jos omistaa niin miten on toiminut. Otan myös innolla kaikkia vinkkejä yms vastaan!

7 kommenttia:

 1. miten tuota siis käytetään? siis en oikein tajunnu.. voisitko tehä postauksen/videon ton käytöstä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tota on tosi helppo käyttää. Tossa on polville noi paikat ja sitten kädet laitetaan tonne kahvoihin ja pidetään niistä kiinni samaan aikaan kun on polvillaan tossa ja heilutaan puolelta toiselle :D

   Poista
 2. Ohhoh pikkasen on tytöllä saanut olla itsekuria, ei monikaan pysty tuollaiseen! Oot kyllä jo ihan älyttömän laiha, et niitä lihaksia vaan kasvattamaan! :--D Mä en ole laihduttanut koskaan, kun oon aina ollut ihan saman kokoinen, nyt ois kuitenkin samanlainen lihastenkasvatusprojekti vähän kesken! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep päätin vihdoinki ottaa itteeni niskasta kiinni ja alkaa kuntoilemaan :D mäkin oon aina ollut suht samanpainoinen joten ois kiva saada vähän lihastakin ! :)

   Poista
 3. Ihania inspiraatiokuvia oot löytänyt! :)

  VastaaPoista
 4. Minä ostin eilen La 19.9.15 Ab Circle pro laitteen peräkonttikirppikseltä!

  VastaaPoista