torstai 3. tammikuuta 2013

You're so sad maybe you should buy a Happy Meal

Nyt tulee aika sekalainen mutta pitkä postaus ! :)


Neule Seppälä / kello Pieces / korvikset Greenwhale


Päällä uusi lemppari neule ja korvikset. Kello on tositosi vanha joka oli kauan hukassa mutta vihdoin noin parin vuoden jälkeen se löytyi. Eipä siinä enään patterit toimi mutta voipa sitä käyttää vaikkei toimisikaan. Oon nimittäin liian laiska mennäkseni etsimään jotain ihme pattereita jostain ihme kaupasta missä niitä myydään.


Meiän pikkukissa oli viime kuussa pentunäyttelyissa Helsingissä ja sai tulokseksi exellent :) Itse en ollut näyttelyissä mukana koska sinne olisi pitänyt herätä noin kuuden aikaan aamulla. Mikä on siis ihan liian aikaisin minulle kun silloin oli vielä loma :DOlen tässä parisen viikkoa testaillut Zoya kynsilakkoja joita löytyy Nailcity nettikaupasta.

 "Edustamme Suomessa ZOYA-kynsilakkoja ja QTICA-manikyyri- ja pedikyyrituotteita. Molemmat ovat laadukkaita ammattilaistuotesarjoja, jotka ovat käytössä lukuisissa kylpylöissä ja SPA-hoitoloissa ympäri maailman. 
Kaikki tuotteet ovat turvallisia ja myrkyttömiä. ZOYA-kynsilakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, kamferia tai DBP:tä. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla."
^ teksi bongattu heidän nettisivuiltaan :) Zoya lakat ovat hyvälaatuisia ja kestävät kynsissä kauan. Lakkaa ei tarvitse laittaa kuin yksi kerros vaikka yleensä itse saan täydellisen tuloksen vasta kahdella tai kolmella lakkauskerralla. Näiden lakkojen käyttöä suosittelen erityisesti myös juuri siksi että näitä ei ole testattu eläimillä :) Nykyäänhän useimmat kosmetiikka yritykset testaavat eläimillä joten siksi on aina mukavaa löytää näitäkin merkkejä jotka eivät testaa.


Ylläolevissa kuvissa siis vain yksi kerros lakkaa. Tykästyin eniten tuohon kiiltävään turkoosiin. Se tuo jotenkin ihanasti mieleen kesän ja meren.


Viimeviikolla hain postista pari pakettia joiden sisällön kuvaan myöhemmin. Sen verran voin paljastaa että paketeissa oli kaikkea tarpeellista omaan kotiin. Mm. ihana vaaleanpunainen vintage tyylinen tiskiharja sekä keittiöpyyhe, iso muffinivuoka ja muita juttuja :)


Uudesta vuodesta sanon sen verran että se meni niin plörinäksi että melkein naurattaa. Tosin silloin ei naurattanut kun odotettiin J:n kanssa Helsingin keskustassa bussia kaatosateessa kello neljältä yöllä. Sitten kun viimein päästiin mun isälle pikkuhuopalahteen niin tein perinteiset ja söin metvurstia suoraan paketista ja join monta lasia vettä. Paras kankkusen ehkäisijä :D

8 kommenttia:

 1. Hah toimiiks toi meetvursti ja vesi muka oikeesti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl se mulla ainakin toimii :D tai no vesi ja jotain suolasta syötävää.

   Poista
 2. Ihana banneri ja olet kaunis <3

  http://mylifebylindaa.blogspot.fi/

  Linda

  VastaaPoista
 3. "J:n kanssa" ja tunnisteissa kuitenkin lukee japi?

  VastaaPoista
 4. kiitos kommentista! Itekkin etin uutta luettavaa ja sulla on kyllä tosi kiva blogi! Jään ehdottomasti sua seurailemaan! :)

  VastaaPoista