perjantai 8. helmikuuta 2013

Black peplum dress


Tuollaisen ihanuus mekon sain tänään postista Hersecretiltä. Oon jo kauan ettinyt jotakin kivaa peplum mekkoa kun kaikki peplumit mitä omistan ovat paitoja.


Toi mekko istuu muuten ihan täydellisesti mutta noi kuppi osat on mulle liian pienet... Olisi varmaan pitänyt tilata S koon sijasta M koko mutta en uskaltanut koska sitten se olisi varmaan ollut muuten liian iso. No onneksi hätä ei ole tämän näköinen koska tonne alle saa hyvin laitettua mustan bandeau topin. Toi vastaa kyllä tosi tarkasti S kokoa joten jos joku S kokoinen tilaa tuon ja yleensä S koon vaatteet ovat sopivia niin ei tuo rinta osakaan varmaan ole pieni. Koska mulle ei ole oikein koskaan sopineet tollaiset mekot missä on toi kuppi osa valmiina.


Kokosin itselleni jo ensi baari kertaa varten sopivan asun :D Kengät ja se bandeau vielä niin sitten on perfect outfit ;)


Tämän mekon löytää siis täältä! Ja jos joku tykkää enemmän valkoisesta tai viininpunaisesta niin mekko löytyy niissäkin väreissä täältä ja täältä.

PS! Muistakaa myös käydä osallistumassa hersecretin arvontaan heidän Facebook sivuillaan jossa voi voittaa itselleen kivoja vaatteita!

7 kommenttia:

 1. thanks for commenting, really appreciate it! :) love the peplum dress, with the studs on the top. I'd probably wear it without the clutch though or maybe a plain black one so that the gold isn't overpowering, you know?

  kisses,
  http://thefashionmenu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nice to know! :) thanks, i love it too. yeah I know what you mean :)

   Poista
 2. Thanks for visite my blog , this outfit is incredible , i love it :) You're beautiful! Please follow me :fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Thanks for visite my blog , this outfit is incredible i love it , you're beautiful :) PLease follow me : http://myworld-leire.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tuo!!! Ja teillä on tosi kivannäköinen talo, kun katoin ton ylemmänkin postauksen :)

  http://pocketfulofdreams-maria.blogspot.fi/

  VastaaPoista