maanantai 18. maaliskuuta 2013

Cosmerya

Sain tuossa vähänaikaa sitten testiin pari tuotetta uudelta yhteistyökumppaniltani Cosmeryalta. Valitsin alla olevat tuotteet:


Minulta oli juuri päässyt hiuslakka ja puuteri loppumaan joten nää pääsikin molemmat heti käyttöön. Halusin juuri tuon matkakokoisen hiuslakan koska se kulkee kätevästi laukussa mukana toisin kuin sellainen isompi pullo.
Puuterin otin sävyssä beige koska olen nyt parisen kuukautta käyttänyt liian vaaleaa puuteria. Beige oli juuri oikea sävy ja se pysyykin iholla hyvin koko päivän :)

Cosmerya on siis luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa josta löytyy tuotteita laidasta laitaan. Kosmetiikkaa, hiustuotteita, koruja yms. Oletteko te kuulleet aikaisemmin Cosmeryasta vai oliko tämä eka kerta kun siitä kuulette? :)


Tänään olin ahkera ja mm. siivosin koko talon, tein koulutehtäviä, tein ruokaa, kävin kaupassa, vastailin tärkeisiin sähköposteihin, pesin pyykkiä ja okei istuin mä koneellakin. Jaksaispa aina olla näin tehokas. On se vaan jännä miten näin kevään tullen on paljon enemmän energiaa.


4 kommenttia: