torstai 21. maaliskuuta 2013

Every woman needs a man who will ruin their lipstick and not their mascara

Meillä tulee kohta Japin kanssa kolme vuotta seurustelua täyteen. Tuntuu että aika menee todella nopeesti. Toisaalta taas kun ajattelee kuinka teinejä me oltiin vielä silloin kun alettiin seurustella niin siinä mielessä aika menee todella hitaasti. Meiän vuosipäivä on ensiviikon maanantaina joka on sinänsä aika huono päivä mutta varmaan me käydään ainakin syömässä tai sitten juhlitaan sitä jo viikonloppuna.


Vuosipäivästä tuli myös mieleen että jonakin päivänä tässä kuussa on tai on ollut myös mun blogin kaksi vuotis päivä! Oon ihan super happy että oon kahdessa vuodessa saanut teidän kaikki lukijat tänne blogiin! Eihän tää blogi ois mitään ilman teitä :)! Voisin vaikka sen kunniaksi tehdä joku päivä linkkaa blogisi postauksen joka on tarkoitettu juuri teille lukijoille ja valkkailen teidän blogeista sitten mielenkiintoisimmat ja esittelen ne täällä.


Haha innostuin koristelemaan meiän hammasmukin niillä samoilla timanteilla mitä laitoin kännykkään. Tai lasihan toi on mutta hammaslasi kuulostaa tyhmältä.

Onneks huomenna on taas perjantai. Viikonloppuna ois luvassa luultavasti ainakin kaverin tupareita ja bloggaajakirppis stadissa. :)

8 kommenttia:

 1. Tää sun blogi on nii kiva!:) t. Se joka osti sult ne farkut ja paidan.
  Täs viel mun blogi jos vaik tärppäis
  aninelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Sun hiukses näyttää tosi kivoilta!

  VastaaPoista
 3. Hei!:) Sulla on aivan super ihanat hiukset ja tykkään sun tyylistä! TÄä sun blogi on tosi ihana! Ja toi kirppisblogi on kyl tosi kiva keksintö! :)

  VastaaPoista